Răzvan Tătaru

Meta lansează Voice Chat, un nou tip de apeluri pentru grupurile mari de pe WhatsApp

Silueta unei femei care apelează prin WhatsApp

Utilizatorii vor putea începe apeluri în grupurile de pe WhatsApp fără a suna toți participanții grupului, potrivit TechCrunch.

Noua funcție se numește „discuție prin voce” (Voice Chat) și constă în pornirea apelurilor în grupurile de WhatsApp fără a fi nevoie de a suna ceilalți participanți ai grupului. Convorbirea va apărea în chat, cu un buton de intrare în apel (Join).

Noul tip de apel seamănă cu ceea ce ofereau deja alte aplicații de mesagerie, cum ar fi Discord, Telegram și Slack, care permit grupurilor mari de oameni să discute printr-un apel voce.

Semnele acestui nou fel de a apela au apărut încă din august, în varianta beta a aplicației, potrivit WABetaInfo.

Compania lui Zuckerberg lansează treptat Voice Chat către toate grupurile cu un număr mare de participanți, începând cu cele de peste 33 de utilizatori. Apelurile sunt, în continuare, criptate integral „end-to-end” (de la un capăt la celălalt).

Noul apel de grup vine în completarea altor funcții, cum ar fi utilizarea a două conturi simultan în aceeași aplicație și suportul pentru autentificarea cu „passkey” pe telefoanele Android, un mod mai ușor de accesare a contului, cu ajutorul datelor biometrice sau a metodei de blocare setate.

Parallax

Vizualizari
102
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri