Smile Media

[P] Lifebook U9311 și U9311X: Două Fujitsu de poveste pentru noua normalitate

Thumbnail

Noile modele Fujitsu sunt create în pandemie, perfect adaptate în condiții de telemuncă: mai subțiri, mai ușoare, mai durabile, mai sigure. Cu Lifebook U9311 și U9311X te vezi și te auzi mai bine, oriunde te-ai afla.

”-Bunicuțo, cum de mă vezi și mă auzi atât de bine?

-Pentru că folosesc, ca și tine, LIFEBOOK U9311!”

Thumbnail

 

Dacă Scufița Roșie trăia în zilele noastre povestea s-ar fi scris altfel, cu ajutorul noilor modele Fujitsu Lifebook U9311 și U9311X. După ce fetița îi comanda bunicii mâncare online, se vedeau virtual la taclale. Scufița evita un drum prin pădure, scăpa de lup și își proteja bunica de vreo infecție. Ambele foloseau poate cele mai manevrabile notebookuri de pe piață, care-ți aduc interlocutorul atât de aproape de realitate.

Cele două modele Fujitsu nu sunt doar mai subțiri (15,5 mm), mai ușoare (de la 885 gr. cu tot cu baterie) și cam de mărimea unei foi A4. Dar sunt excelente pentru oricine vrea să se vadă și mai ales să se audă fidel în videoconferințe, datorită tehnologiei audio Dirac, integrată în 500 de milioane de smartphone-uri. Insist asupra sunetului, fiindcă este vital să percepi clar partenerii de discuții în aceste vremuri în care se lucrează online din cauza pandemiei. Modul vocal este unul dintre cele 3 disponibile (muzică, film, voce) și se ajustează în funcție de frecvența și impulsul semnalului audio recepționat ori poate fi personalizat după preferințe. Tot pentru videoconferințe te bucuri de o cameră HD încorporată, de mare acuratețe, orientată spre față, pe care o poți închide complet.

Și pentru că munca online din noua normalitate solicită un notebook permanent activ, bateria te ține suficient cât să n-ai nevoie să cari după tine un încărcător cu cablu.

Thumbnail

 

Deci, LIFEBOOK U9311 și U9311X sunt notebookuri create în și pentru vremuri de pandemie, perfect adaptate în condiții de telemuncă. Cu un ecran generos de 13,3 inch, ambele sunt pe platforma Intel vPro din a 11-a generație, rulează Windows 10 Professional, au conectivitate 5G, funcții îmbunătățite pentru procesor și unele dintre cele mai bune soluții de securitate și performanță hardware.

Lifebook U9311X, modelul mai avansat, are o cameră suplimentară orientată spre spate, ecran tactil și stilou. De aceea cântărește puțin peste 1 Kg. Lifebook U9311 este un laptop traditional, cu clapetă. Dar majoritatea specificațiilor sunt aceleași: pentru memoria RAM și cea de stocare, Wi-Fi și Bluetooth prin cartelă wireless inclusă, porturile de conectare date și de încărcare (câte 2), ieșirea video, cititorul de card și mufele pentru microfon/căști.

Spre deosebire de multe notebook-uri de pe piață ambele Fujitsu oferă acces la rețeaua prin cablu, cu un port LAN ce se poate plia și masca.

Ca securitate, ai identificare facială, cititor de amprente iar prin scutul Intel Hardware ai poate cea mai cuprinzătoare securitate hardware din lume, inclusiv protecția sistemului de operare, a aplicațiilor și datelor precum și detectarea avansată a amenințărilor.

Iar dacă vreodată Scufița Roșie adoarme în videoconferința de basme cu bunica și scapă din mână Lifebook U9311X, șasiul de magneziu își va face datoria și va proteja notebookul.

Thumbnail

 

Dataware Consulting este și unul dintre distribuitorii modelelor Fujitsu Lifebook U9311 și U9311X, bazate pe platforma Intel vPro de generaţie 11, dotată exclusiv cu cea mai cuprinzătoare soluţie de securitate, Intel Hardware Shield și cu aplicația Intel Iris Xe, o experienţă deosebită de mare intensitate grafică.

Fujitsu are ca partener premium pe Dataware Consulting (DTW), în cadrul comunității Fujitsu SELECT Circle. Dataware Consulting livrează soluții IT personalizate, la cheie, pentru nevoile beneficiarilor, prin armonizarea serviciilor, consultanță și servicii post-vânzare pentru echipamente hardware și componente software.

Compania românească colaborează de un deceniu cu corporația japoneză, care recunoaște astfel calitățile în afaceri ale Dataware Consulting, ce au contribuit la dezvoltarea reciprocă. Practic, excelența DTW în serviciile de suport tehnic și service de peste 10 ani au asigurat succesul și sustenabilitatea proiectelor și soluțiilor Fujitsu. Colaborarea pe termen lung a însemnat pentru Dataware Consultig îmbunătățirea constantă a competențelor sale, în urma cursurilor specializate. Pe de altă parte DTW  acumulat experiență în proiecte complexe ce au acoperit întregul portofoliu de soluții al gigantului japonez. Toate acestea au dus la accesul Dataware Consulting în clubul partenerilor favoriți ai Fujitsu, SELECT Circle.

Parallax

Vizualizari
779
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri