Redacția StartupCafe.ro

Salt Bank, prima bancă românească 100% digitală

salt-bank-banca-digitala-romana-bt.jpg

S-a lansat prima bancă românească 100%  digitală, Salt Bank, care propune să combine stabilitatea unei bănci cu rapiditatea unui Fintech, potrivit unui comunicat.

Salt Bank a lansat un program de pre-înrolare pentru serviciile băncii, prin care utilizatorii interesați s-au înscris pe lista de așteptare pentru a deveni „fondatori Salt”.

„Prin lansarea Salt, nu doar că aducem pe piața din România primul neobank 100% românesc, dar propunem și o perspectivă unică care îmbină tehnologia și finanțele. Am construit Salt Bank cu responsabilitate și ambiție pe termen lung. Și chiar dacă nu suntem perfecți, suntem perfectibili. Iar pentru asta, vom testa cele mai bune solutii împreună cu clienții. Ne asumăm asta. E mai mult decât o promisiune. Salt. Banking, dar cum vrei tu”, a declarat Gabriela Nistor, CEO-ul Salt Bank.

Banca a oferit posibilitatea viitorilor utilizatori să se alăture „Comunității Fondatorilor Salt”, ce numără deja 2.200 de utilizatori care au adus peste 5.000 de idei până în acest moment. Prin participarea activă în comunitate, fondatorii influențează direct viitorul băncii.

Cei care s-au înscris înainte de lansarea Salt Bank primesc o serie de beneficii:

  • Oportunitatea de a deveni fondatori: Salt Bank oferă clienților săi posibilitatea unică de a deveni fondatori și, în timp, acționari ai băncii, în eventualitatea listării la bursă;
  • Dobânda* 3% p.a. la contul curent principal și Spaces, dacă clienții fac plăti de minimum 1.000 lei/ lună;
  • Un card multicurrency cu tranzacționare în 17 valute din toată lumea;
  • Un produs nou pe piața din România: Spaces, un spațiu dedicat startului în economisire;
  • O aplicație versatilă care oferă tot ce au nevoie clienții și nimic din ce îi încurcă.

Salt Bank consideră că este „viitorul banking-ului digital în România”, prin servicii financiare pentru români, la standarde internaționale, cu accent pe tehnologie și conformitate regulatorie.

Parallax

Vizualizari
2034
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.09

expertise: 0.09

rating: 1.594

Articole publicate : 981
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri