Adi Iacob

Un joc video ar putea ajuta la reconstrucția detaliilor Catedralei Notre-Dame: Assassin's Creed Unity

Thumbnail

După ce un incendiu a devastat luni Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritățile franceze au promis că monumentul va fi reconstruit. O sursă potențială de ajutor pentru aceste eforturi este jocul video "Assassin's Creed Unity" din 2014, în care acțiunea are loc la Paris. Caroline Miousse, level artist la Ubisoft, a petrecut doi ani studiind detaliile monumentului francez pentru a crea o variantă virtuală cât mai exactă în joc.

Catedrala Notre-Dame este piesa centrală a jocului  Assassin's Creed Unity, iar gamerii o pot explora în detaliu atât în interior, cât și în exterior. Seria de jocuri video "Assassin's Creed" este cunoscută pentru redarea detaliată ale monumentelor și locurilor istorice în universul virtual, iar Catedrala veche de peste 800 de ani din "Unity" nu face excepție.

Thumbnail
(Sursa foto: Captură YouTube - Swiggity Smash)

Level artistul a examinat sute de fotografii pentru a detalia arhitectura Catedralei și a lucrat cu ceilalti dezvoltatori (texture artists) pentru a se asigura că fiecare cărămidă este acolo unde ar trebui să fie, scrie The Verge

Potrivit publicației de tehnologie, varianta virtuală a Parisului este cel mai detaliat oraș pe care echipa de la Ubisoft Montreal l-a construit până în prezent. Harta din joc dispune de locații interioare și tuneluri subterane care pot fi explorate. Străzile sunt pline de oameni - peste 10.000 de parizieni pot fi observați pe străzile din orașul virtual. 

Thumbnail
(Sursa foto: Captura YouTube - Emil4Gaming)

Pentru a se asigura că respectă arhitectura orașului, dezvoltatorii au studiat o mulțime de hărți vechi ale Parisului. Un membru al echipei spune că de-a lungul a circa trei luni, a analizat mai mult de 150 de hărți ale orașului, care au furnizat informații despre aspectul Parisului la vremea respectivă. 

El menționează faptul că existența acestor hărți exacte cu care au putut lucra a fost o schimbare mare în comparație cu jocurile la care echipa de la Ubisoft a lucrat în trecut - de exemplu, pentru Constantinopol, locul în care se petrece acțiunea din Assassin's Creed Revelations, informațiile istorice au fost mult mai greu de găsit.  

Parallax

Vizualizari
3817
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri