Claudiu Zamfir

Instagram adaugă funcții noi în secțiunea Reels

Thumbnail

Aplicația Instagram adaugă funcții noi în secțiunea Reels prin care utilizatorii pot crea și distribui clipuri video mai simplu, a anunțat, vineri, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, rețeaua socială deținută de compania Meta.

Noile instrumente le vor permite utilizatorilor să-și împărtășească poveștile cu comunitatea într-un mod nou.

Pentru a îmbunătăți crearea și descoperirea clipurilor video distractive, Instagram simplifică experiența video, creând noi compilații reels. Videoclipurile noi de pe Instagram cu o durată de sub 15 minute vor primi instrumente de editare creative Reels și o experiență full-screen.

Thumbnail

Utilizatorii Instagram pot folosi aceste instrumente cu Reels:

  • Remixați fotografii: atunci când remixați o fotografie, aceasta se va transforma automat într-un reel, pe ecran apărând un layout verde care vă permite să adăugați propriul comentariu video.
  • Șabloane noi: permit crearea cu ușurință a Reels-urilor prin preîncărcarea substituenților audio și video, astfel încât pur și simplu să adăugați și să decupați propriile videoclipuri.
  • Adăugați clipul: în loc să apară două clipuri în același timp, aveți opțiunea de a adăuga clipul pe reels-ul altcuiva într-o secundă.
  • Dual: permite utilizatorilor să înregistreze simultan cu camera frontală și cea din spate a telefonului mobil, astfel încât să puteți surprinde atât un moment unic pe care doriți să îl împărtășiți, cât și reacția dumneavoastră la acesta.
Parallax

Vizualizari
202
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri