Powered By

Smile Media

Infrastructuri IT pentru business-uri de ultimă generație [webPR]

AMD EPYC

În numeroase domenii de activitate, organizațiile au optat ca activitatea angajaților să fie transferată în mediul virtual pentru un plus de siguranță și eficiență. Un business modern se bazează pe tehnologii care generează performanță la cel mai înalt nivel și soluții de securitate actualizate celor mai noi provocări din lumea digitală. În prezent, o altă componentă privind dezvoltarea unui business beneficiază de interes major printre liderii din segmentul de IT: eficiența energetică.

Eficientizarea organizației prin virtualizare

Tehnologia de virtualizare reprezintă un set de extensii hardware pentru numeroase sarcini pe care le realizează procesoarele dedicate. Această tehnologia a fost creată pentru a suplini sarcinile repetitive realizate de programe specializate și pentru a îmbunătății performanța mașinilor virtuale.

Eficientizarea raportului consum și performanță este vizibil impregnat în cultura organizaților care își propun să genereze performanța în activitatea zilnică. Resursele hardware ale computerelor clasice pot genera reducerea eficienței personalului și creșterea costurilor adiționale atât pentru upgrade-ul întregului sistem, cât și pentru consumul energetic.

Tranziția de la un business convențional la un business de ultimă generație (next-gen) se poate realiza prin implementarea unei soluții performante și sigure de High Performance Computing (HPC) cu ajutorul căreia se poate crea un computer virtual. Procesoarele AMD EPYC din seria 7000 construite pentru cluster-ele HPC reprezintă răspunsul către tranziția de succes și soluția pentru numeroase domenii de activitate: proiectare 3D, medicină, dinamica fluidelor, teste aerodinamice. Clusterul de înaltă performanță bazat pe tehnologiile AMD are ca impact direct reducerea timpilor de așteptare privind procesarea sarcinile complexe, dar și creșterea complexității sarcinilor de lucru. Totodată, procesoarele EPYC îmbunătățesc raportul dintre consumul energetic și performanță oferită, acestea fiind până la 2,8 mai performante și până la 54% mai eficiente energetic în comparație cu soluțiile similare din partea competiției.

amd epyc

Procesoarele AMD EPYC  alimentează unele dintre cele mai performante clustere de calul rapid și sigur a datelor vulnerabile. Toate modelele de procesoare AMD EPYC integrează tehnologia AMD Infinity Guard pentru a securiza datele, registrele procesorului și memoria cache. Tehnologia Secure Encrypted Virtualisation (SEV) oferă criptare pentru fiecare mașină virtuală alimentată de procesoarele EPYC cu o cheie de criptare unică, fiind în prezent o tehnologie exclusivă pentru AMD. De asemenea, pentru a asigura integritatea business-ului, firmware-ul serverului este securizat de tehnologia AMD Secure-Root-of-Trust pentru a preveni atacul cibernetic la pornirea sistemului. Toate aceste tehnologii oferă un cadru sigur prin care angajații pot accesa și lucra datele business-ului oriunde s-ar afla.

 

Drumul către performanță

Implementarea unui mașini virtuale bazată pe procesoarele AMD EPYC oferă flexibilitate ridicată privind configurarea sistemului hardware în funcție de necesitățile fiecărei organizații. O poveste de succes este reprezentată de către server-ul creat de PROSYS pentru Compania de librării din București, fiind procesul de tranziție a cărților disponibile doar în format fizic către digitalizarea acestora. Sistemul de server este alimentat de procesoarele AMD EPYC 7002 ce au configurație: 16 nuclee de bază și 32 fire de execuție. Astfel, digitalizarea numeroaselor cărți este un prim proces spre automatizarea, în cadrul căruia intervenția omului și timpii de așteptare sunt reduse la minimum.

Această soluție oferă noi niveluri de flexibilitate și eficientă. Implementarea unei soluții de virtualizare facilitează extinderea într-un ritm rapid al business-ului. Totodată, computerele virtuale alimentate de procesoarele AMD EPYC 7000 au un rol esențial, ajutând resursa umană să obțină și prelucreze informațiile necesare în cel mai rapid și sigur mod.

 

amd epyc

 

Parallax

Vizualizari
555
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.442
Just for testing :

interaction: 0.88

popularity: 0.45

publishing: 2.9

expertise: 0.08

rating: 1.442

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 019
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri