Redacția Startupcafe.ro

Google Play sărbătorește industria jocurilor indie printr-un festival inedit

Thumbnail

Anul acesta, pe 4 septembrie, Google Play îi sărbătorește pe unii dintre cei mai talentați creatori de jocuri independente în timpul finalelor festivalului Indie Games pentru Europa, Japonia și Coreea de Sud. 

Pasionații de gaming pot participa online la cele trei festivaluri, atât pentru a descoperi jocurile, cât și pentru a-i cunoaște pe cei care le-au creat, dar și pentru a vedea care sunt câștigătorii. 

Festivalul Indie Games este o competiție la care se întrec unii dintre cei mai buni dezvoltatori independenți de jocuri de pe Google Play. În septembrie urmează etapa finală, pentru care au fost selectate 20 de jocuri din fiecare regiune, respectiv Europa, Japonia și Coreea de Sud. 

Pe listă este și un joc creat de vecinii noștri bulgari, Tiny Robots Recharged, conceput de Big Loop Studios, o echipă cunoscută pentru online games de tip puzzle. De asemenea, Towers este un alt joc înscris în competiție și este făcut de JOX Development, un grup de dezvoltatori din Ucraina.  

Finalele pentru toate cele trei țări vor avea loc în același spațiu, iar doritorii au acces online gratuit la eveniment.

 

Parallax

Vizualizari
229
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 036
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri