Denisa Crăciun

Google Pixel 5a, îmbunătățiri și un preț mai mic

Thumbnail

Google a prezentat cel mai recent telefon Pixel din seria A, midrange-ul Pixel 5a, care va fi lansat pe piață pe 26 august și care va fi disponibil deocamdată doar în SUA și Japonia. Smartphone-ul este primul din seria sa care va include rezistență la apă și praf.

Pixel 5a va avea o baterie mai puternică, a cărei capacitate a crescut de la 3.885mAh (modelul vechi), la 4.680mAh pentru noul model.

Potrivit Google, și ecranul a primit îmbunătățiri: telefonul va avea un ecran de 6,34 inch, față de cel al lui Pixel 4a, de 6,2 inch.

Ecranul Pixel 5a va rămâne la fel ca al telefonului pe care îl înlocuiește, 1080p cu 60Hz.

Deși noul telefon lansat de Google va fi rezistent la apă și praf, gigantul anunță că încărcătorul și accesoriile nu vor beneficia de acest „upgrade”.

Pixel 5a are același chipset de anul trecut, cipul fizic Titan M, care este separat de CPU-ul normal al telefonului, precum și 6GB RAM și 128GB stocare. Telefonul păstrează cele două camere disponibile pe Pixel 4a: cea de 12,2MP și 16Mp ultrawide.

Pixel 5a va costa aproape 450 de dolari (384 euro), față de modelul Pixel 4a, care a fost lansat la prețul de 400 de dolari.

Parallax

Vizualizari
331
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri