Redactia StartupCafe.ro

Google One are 100 de milioane de abonaţi

google one-dreamstime

Şeful Google Sundar Pichai a anunţat sâmbătă că suita de abonamente cloud a companiei pe care o conduce a trecut de 100 de milioane de abonaţi, relatează News.ro.

În urmă cu doar câteva săptămâni, când prezenta rezultatele financiare pentru ultimul trimestru, Google spunea că suita sa cloud este aproape de a ajunge la 100 de milioane de abonaţi.

Suita cloud Google One a fost până nu demult compusă din trei abonamente - Basic, Standard şi Premium - care costă 10 lei, 14 lei respectiv 50 de lei lună.

Acestea oferă diverse niveluri de stocare online alături de câteva facilităţi suplimentare, precum funcţiile avansate de editare a imaginilor din Google Photos.

Recent, acestora li s-a adăugat un al patrulea abonament, AI Premium, care, pe lângă care oferă, în plus, acces la Gemini Advanced, cel mai performant model lingvistic al companiei.

Depăşirea pragului de 100 de milioane de abonaţi reprezintă ceea ce şefii Google numesc o migrare cu succes de la stocarea cloud gratuită, pe care compania o oferea în urmă cu mai mulţi ani pentru Google Photos, la un business prosper pe bază de abonamente.

Parallax

Vizualizari
418
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.92

publishing: 3.11

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 828
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri