Google Maps avertizează utilizatorii în legătură cu restricțiile de călătorie din cauza COVID
Powered By
Raluca Abrihan

Google Maps avertizează utilizatorii în legătură cu restricțiile de călătorie din cauza COVID

Thumbnail

Google adaugă funcții pe serviciul Maps pentru a avertiza utilizatorii despre restricțiile de călătorie legate de COVID-19 şi pentru a-i ajuta astfel să își planifice călătoriile mai bine, scrie Reuters.

Actualizarea ar permite utilizatorilor să verifice cât de aglomerată poate fi o gară la un moment dat sau dacă autobuzele de pe o anumită rută circulă cu un program limitat, a anunţat Google.

Alertele de tranzit vor fi lansate în primă fază în Argentina, Franța, India, Olanda, Statele Unite și Marea Britanie, a mai anunţat compania postare pe blog.

Noile caracteristici ar include, de asemenea, detalii despre punctele de control COVID-19 și restricțiile la trecerea frontierelor.

În ultimele luni, compania a analizat datele despre locații a miliarde de telefoane ale utilizatorilor Google din 131 de țări pentru a examina mobilitatea în contextul pandemiei și pentru a ajuta autoritățile din domeniul sănătății să evalueze dacă oamenii respectă distanțarea socială și alte reguli introduse din cauza pandemiei.

Google Maps are în medie 1 miliard de utilizatori lunar.

Parallax

Vizualizari
1369
Conţinut
Parerea ta despre articol
Smart Tech

Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. www.changeneers.ro
Secțiunea Smart Tech este susținută de Samsung.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri