Raluca Abrihan

Google Maps avertizează utilizatorii în legătură cu restricțiile de călătorie din cauza COVID

Thumbnail

Google adaugă funcții pe serviciul Maps pentru a avertiza utilizatorii despre restricțiile de călătorie legate de COVID-19 şi pentru a-i ajuta astfel să își planifice călătoriile mai bine, scrie Reuters.

Actualizarea ar permite utilizatorilor să verifice cât de aglomerată poate fi o gară la un moment dat sau dacă autobuzele de pe o anumită rută circulă cu un program limitat, a anunţat Google.

Alertele de tranzit vor fi lansate în primă fază în Argentina, Franța, India, Olanda, Statele Unite și Marea Britanie, a mai anunţat compania postare pe blog.

Noile caracteristici ar include, de asemenea, detalii despre punctele de control COVID-19 și restricțiile la trecerea frontierelor.

În ultimele luni, compania a analizat datele despre locații a miliarde de telefoane ale utilizatorilor Google din 131 de țări pentru a examina mobilitatea în contextul pandemiei și pentru a ajuta autoritățile din domeniul sănătății să evalueze dacă oamenii respectă distanțarea socială și alte reguli introduse din cauza pandemiei.

Google Maps are în medie 1 miliard de utilizatori lunar.

Parallax

Vizualizari
1410
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri