Răzvan Tătaru

Google și HP lucrează împreună la dispozitive inovatoare pentru videoconferințe

Aplicații Google pe laptop HP

Google și HP anunță o colaborare pentru dezvoltarea și vânzarea, în cele din urmă, a dispozitivelor din Project Starline, care vor permite o comunicare mai realistă pentru mediile hibride, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Project Starline este o tehnologie de comunicare revoluționară dezvoltată de Google, care oferă o experiență realistă a apelurilor video. Folosind inteligența artificială, imagistica 3D și alte tehnologii, Starline creează o interacțiune care dă senzația că oamenii sunt împreună în aceeași încăpere și nu conectați printr-un apel.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Google pentru a începe comercializarea experienței Starline în 2025, cu accent pe conectarea echipelor și a angajaților la locul de muncă”, a declarat Alex Cho, președinte al Diviziei Personal Systems în cadrul HP Inc.

Expertiza în domeniul sistemelor de calcul, combinată cu poziția de lider în tehnologia Poly audio și video, oferă HP resursele pentru a pune la dispoziție soluția necesară pentru această experiență.

„Suntem mândri să colaborăm cu Google pentru a aduce această tehnologie pe piață, valorificând puterea inteligenței artificiale pentru a modela felul în care oamenii vor colabora în viitor”,  a adăugat Alex Cho. 

Companiile lucrează și la integrarea dispozitivelor Starline cu aplicațiile de videoconferințe Google Meet și Zoom, printre altele.

Parallax

Vizualizari
83
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri