Adi Iacob

Google lansează o funcție pentru căutat filme

Thumbnail

Uneori este destul de greu să alegi la ce film sau emisiune TV să te uiți cu atât de mult conținut video disponibil online, iar algoritmii de recomandare a serviciilor precum Netflix sau Amazon Prime Video nu sunt întotdeauna utile. Pentru asta, Google lansează în Statele Unite o funcție în stilul Tinder pentru filme: mai întâi alegi ce abonamente ai deja (pe HBO Go/Netflix/Prime Video/etc), apoi poți sorta recomandările după modelul aplicației de dating - glisezi cu degetul în stânga sau dreapta (swipe left/swipe right).

Pentru a folosi noua funcție, utilizatorii (momentan doar cei din Statele Unite) pot căuta pur și simplu pe Google numele unui film sau „Ce merită văzut” (“What’s good to watch”), a anunțat compania pe blogul său.

Când utilizatorii caută expresia sau numele unui film, vor putea vedea o secțiune numită „Top alegeri pentru tine” — un carusel unde utilizatorii pot glisa spre dreapta sau spre stânga în funcție de ce sugestie îi place.

De asemenea, dacă utilizatorul nu știe unde poate viziona filmul ales, Google îl va ajuta și în acest sens. Atunci când utilizatorul atinge numele unui film/emisiune, va apărea o casetă cu informații despre serviciile pe care poate fi urmărit.

Thumbnail

În plus, pot fi căutați termeni specifici, cum ar fi „filme horror din anii 80” sau „documentare sportive”. 
 

Parallax

Vizualizari
421
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri