Adi Iacob

Google Chrome: Program de protecție împotriva hackerilor pentru liderii de afaceri

Thumbnail

Google extinde programul său de securitate cibernetică Advanced Protection Program, prin care compania oferă un nivel ridicat de protecție pentru conturile personale ale utilizatorilor cu risc de atacuri - precum jurnaliști, activiști, politicieni și lideri de afaceri, pentru browserul Google Chrome.

Începând de astăzi, utilizatorii Advanced Protection Program care au activată funcția de sincronizare în Chrome vor începe să primească automat o protecție mai puternică împotriva descărcărilor riscante de pe internet, cum ar fi fișierele care conțin malware-uri. 

Cei care folosesc deja acest program oferit de Google beneficiază protecție împotriva malware-urilor pe care atacatorii le-ar putea trimite prin intermediul Gmail. Drept urmare, hackerii își schimbă strategiile și atacă utilizatorii Advanced Protection

Program în afara e-mailului, prin intermediul descărcărilor „drive-by”.

  • “drive-by downloads” ― descărcări pe care o persoană le-a autorizat, dar fără a înțelege consecințele (de exemplu, descărcări care instalează automat un program executabil necunoscut); orice descărcare care are loc fără cunoștința utilizatorului - adesea virus, spyware sau malware.

Programul Google va avertiza utilizatorii de încercările de descărcare a anumitor fișiere riscante sau, în unele cazuri, acestea vor fi chiar blocate. 
 

Parallax

Vizualizari
423
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri