Razvan Tataru

Google: 10 moduri în care poți folosi robotul coversațional de inteligență artificială Bard

logo Google Bard pe telefon

Google a prezentat o listă cu 10 moduri în care se poate folosi Bard, robotul său conversațional de inteligență artificială (AI) generativă, printre care se regăsesc codarea, planificarea de evenimente sau sesiuni de brainstorming.

Gigantul tech a lansat Bard, robotul său conversațional de inteligență artificială (AI) generativă, în toate statele din Uniunea Europeană în luna iulie.

Ce poți face cu Bard: 10 moduri în care poți utiliza robotul conversațional de inteligență artificială al Google

  1. Poți învăța lucruri noi

Bard poate să explice noțiuni noi sau termeni necunoscuți. De exemplu, poți să-i ceri asistentului să te introducă în lumea rugby-ului înainte de a începe cursurile sau să-ți spună un fapt divers despre pisici.

  1. Poți analiza imagini și crea conținut relevant

Asistentul poate verifica conținutul imaginilor și crea contexte bazate pe acestea. Adică poți încărca o poză cu notițele tale și poți ruga Bard să scrie un email de recapitulare, sau poți să-i ceri o descriere pentru poza ta de pus pe rețelele sociale.

  1. Poți scrie o schiță

Bard poate genera conținut ca email-uri, postări de blog sau planuri de business. Începe cu o cerință de bază, în urma căreia asistentul va trimite trei schițe diferite. Poți schimba tonul de adresare și poți exporta direct răspunsurile în Google Docs sau în Gmail. În plus, poți să-i ceri să scrie o poveste de adormit copiii pe care s-o citească.

  1. Poți compara diferite opțiuni

Asistentul poate face comparații pentru tine când trebuie să iei decizii asupra unui lucru. De exemplu, poți întreba care sunt plusurile și minusurile unei canapele de piele și poți salva răspunsul pentru a reveni asupra lui.

  1. Poți începe un proiect nou

Poți ruga Google Bard să creeze diferite evenimente, cum ar fi o petrecere surpriză sau un plan de antrenament personalizat.

  1. Poți genera cod

Bard este capabil de a genera cod executabil, cu tot cu explicații. Acesta te poate ajuta să înveți codare sau să înțelegi care ar fi rezultatul liniei de cod.

  1. Poți planifica o călătorie

Poți întreba asistentul despre locuri de vizitat și activități de făcut în locurile în care ai pleca. Bard include și imagini în rezultatele căutărilor pentru a putea oferi un context mai bun. Răspunsurile pot fi, mai apoi, trimise mai departe către cunoștințe sau prieteni.

  1. Poți avea sesiuni de brainstorming

Bard te poate ajuta în procesul creativ prin oferirea unui punct de plecare. De exemplu, poți să-i ceri o idee de titlu pentru opera ta de artă sau un început de idee creativă.

  1. Poți să înveți să-ți exprimi mai bine gândurile și trăirile

Asistentul poate oferi moduri prin care poți să te exprimi mai ușor în viața de zi cu zi, atât din punct de vedere gramatical, cât și din punct de vedere al formulării. Astfel, poți să-l întrebi pe Bard cum ai putea refuza mai politicos o ieșire în oraș, de exemplu.

  1. Poți vorbi, pur și simplu

Google Bard este folositor chiar și atunci când n-ai un plan prestabilit. Poți să-i ceri să-ți zică glume și să discuți despre hobby-uri sau interese. Totodată, Bard poate să pretindă că este un personaj ficțional preferat cu care să porți o discuție.

În prezent, Bard este disponibil în majoritatea țărilor din lume, în peste 40 de limbi, inclusiv spaniolă, germană, arabă, chineză și hindi.

Parallax

Vizualizari
2297
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri