Claudiu Zamfir

Colaborare Google Assistant - Tile, pentru găsirea mai ușoară a cheilor și portofelelor pierdute

Thumbnail

Google Assistant va integra și tehnologia Tile, prin care utilizatorii își găsesc cu ușurință cheile, portofelul sau alte astfel de obiecte pe care le rătăcesc.

Tile a anunțat, vineri, o colaborare cu Google, pentru a potența și mai mult platforma Tile de căutare a obiectelor pierdute.

În principiu, Tile funcționează cu o aplicație și cu un dispozitiv mic, de mărimea unei monede, pe care îl poți agăța la inelul cu chei, îl poți asunde discret în portofel sau în geantă. Dipozitivul se contectează cu telefonul mobil prin bluetooth și, în combinație cu aplicațiile instalate pe smartphone-urile mai multor utilizatori, se creează o rețea prin care dispozitivul tău Tile poate fi localizat pe hartă și activat să sune.

Astfel, dai de obiectul pe care l-ai pierdut și care are atașat Tile-ul.

Prin integrarea tehnologiei Tile în Google Assistant, se va crea un hub suplimentar pentru activarea semnalului sonor pe dispozitivul Tile, chiar și fără un telefon mobil în preajmă. Cu Google Assistant, dispozitivul Tile va putea fi accesat prin comandă vocală.

Startup-ul Tile, cu sediul la San Mateo, California, a fost fondat pe 1 decembrie 2012, de antreprenorii Mike Farley și Nick Evans. Până în prezent, firma a obținut finanțări totale de circa 100 de milioane de dolari, în câteva runde de investiții.

Parallax

Vizualizari
1035
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri