Adi Iacob

Google lucrează la o nouă aplicație de chat pentru afaceri

Thumbnail

Google se pregătește să lanseze o nouă aplicație de chat dedicată afacerilor care va reuni diferite funcții ale serviciilor din gama G Suite ― precum Gmail, Hangouts și Google Drive, potrivit unor surse apropiate situației care au dorit sa-si pastreze anonimatul, citate de The Information.

În prezent aplicația este testată în cadrul companiei și va fi disponibilă ca parte a suitei de aplicații G Suite (ceea ce înseamnă că se adresează companiilor). Noua aplicație de chat ar putea fi un concurent pentru Slack și Teams, deși nu este încă clar ce funcții va oferi, scrie The Next Web.

Thomas Kurian, CEO al unității cloud a Google, a discutat despre noua aplicație în cadrul unui eveniment dedicat partenerilor de afaceri care a avut loc la jumătatea lunii ianuarie. 

Google a mai lansat astfel de aplicații în trecut, unele dintre acestea fiind încă active, în timp ce altele au dispărut de pe piață. Printre aplicațiile de comunicare lansate de Google se numără Gmail, Hangouts, Google+, Gchat, Allo, Duo, Spaces, Wave și chatul de pe YouTube. 

Parallax

Vizualizari
824
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri