Raluca Abrihan

Google lansează 3 aplicații experimentale pentru ca utilizatorii să folosească mai puţin telefonul

Thumbnail

Google a lansat trei noi aplicații experimentale pentru a ajuta utilizatorii să folosească telefonul mai puțin, ca parte a inițiativei sale Wellbeing, inclusiv un plic în care telefonul poate fi închis, lăsând liberă doar opțiunea de a forma numere, notează Mediafax.

Plicul Google funcționează doar cu un smartphone Pixel 3A în prezent, și necesită descărcarea unei aplicații dedicate din Play Store, imprimarea șablonului plicului dintr-un document pe care utilizatorul îl primește, decuparea și construirea plicului.

După ce telefonul este sigilat în plic, utilizatorul va putea doar să formeze numere de telefon, să utilizeze apelarea rapidă sau să facă telefonul să spună ora.

Potrivit videoclipului de prezentare a plicului Google, pe lângă varianta cu taste, compania mai oferă o versiune care "transformă" smartphone-ul într-un aparat foto/video. Practic, plicul permite utilizatorilor să folosească doar funcția de fotografiere sau înregistrare video. 

Thumbnail

De asemenea, Google a lansat o aplicație numită Activity Bubbles, care pune o bulă pe ecran de fiecare dată când telefonul este deschis, și crește dimensiunea bulei în funcție de timpul de utilizare. Dacă ecranul este acoperit cu bule, este un semn că utilizatorul a stat prea mult timp pe telefon.

O altă aplicație ceste un cronometru care afișează pe ecran durata deblocării dispozitivului, folosind fonturi mari.

Parallax

Vizualizari
3259
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri