Claudiu Zamfir

Google lansează sistemul de operare pentru telefoane Android 11 beta

Thumbnail

Google a anunțat miercuri lansarea versiunii beta a sistemului de operare pentru telefoane mobile Android 11, cu o serie de funcții noi, precum Bubbles sau screen recorder, și măsuri de protecție a datelor personale.

Android 11 va muta conversațiile de pe toate aplicațiile de mesagerie ale utilizatorului într-un spațiu dedicat al secțiunii de notificări. Aceasta va ajuta utilizatorul să vadă mai repede mesajele, să răspundă și să-și gestioneze conversațiile într-un singur loc.

Utilizatorii sistemului de operare vor putea marca o conversație va fiind prioritară, pentru a nu pierde mesajele importante.

De asemenea, sistemul de operare pentru telefoane mobile va introduce Bubbles (bule), o nouă funcție prin care user-ul se va putea angaja în conversațiile importante fără să fie nevoie să mai iasă tot timpul din alte activități pe care le are în acel moment pe telefon pentru a intra iarăși în aplicația de mesagerie și tot așa. „Poți să-ți deschizi o bulă pentru conversație direct din notificare și să faci multitasking fără să pierzi nimic” - spune Google.

 În plus, Android 11 va aduce noi măsuri de protecție a datelor personale, o funcție de screen recorder, performanțe mai bune și alte caracteristici.

Momentan, versiunea beta Android 11 este disponibilă pentru dispozitivele Pixel 2, 3, 3a sau 4, urmând să fie extinsă și pentru alte telefoane care folosesc sistemul de operare deținut de  Google.

Parallax

Vizualizari
2961
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri