Adi Iacob

Google și Adidas au lansat o "talpă inteligentă" care transformă jocul FIFA Mobile în realitate

Thumbnail

Google colaborează cu EA Sports ― dezvoltatorul jocului video FIFA ― și Adidas pentru a crea o "talpă inteligentă" care poate fi conectată la telefon și îți pot transforma loviturile și mișcarea de pe terenul de fotbal în recompense virtuale în jocul FIFA Mobile. 

Talpa inteligentă este alimentată de tehnologia portabilă Jacquard de la Google, care anterior era disponibilă doar pe două jachete Levi's și pe un rucsac Yves Saint Laurent.

Google lucrează de mai bine de 5 ani la proiectul Jacquard ― un set de invenții care fac posibil ca hainele să primească sarcini prin gesturi sau atingere, acestea urmând să fie folosite ca extensii ale activităților digitale ale posesorilor.

Produsul se numește Adidas GMR și este a fost deja scos la vânzare. Pentru 40 de dolari, pasionații de fotbal vor primi două tălpi interioare și un dispozitiv Jacquard, scrie The Verge.

Dispozitivul se conectează la noua aplicație Adidas GMR și, după ce este configurată, te poți conecta la profilul FIFA Mobile. Astfel va fi deblocată funcția Adidas GMR în jocul FIFA Mobile care va oferi noi provocări în fiecare săptămână, cum ar fi lovirea unei mingi de 50 de ori sau alergarea unui anumit număr de kilometri. 

Thumbnail
(Sursa foto: Jacquard by Google)

 

Bateria este proiectată să dureze două sau trei meciuri complete de fotbal - sau aproximativ o săptămână, dacă este utilizată doar pentru antrenamente ușoare. 

Ideea este similară cu cea pe care Nike a încercat să o promoveze prin intermediul senzorului său Nike + iPod (care era disponibil pentru numite modele de la Nike). 

Parallax

Vizualizari
1597
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri