Denisa Crăciun

FOTO/VIDEO Cum arată primul magazin fizic de haine al Amazon

Thumbnail

Amazon a anunțat că va deschide primul său magazin fizic cu îmbrăcăminte, pantofi și accesorii pentru femei și bărbați la sfârșitul lui 2022, în apropiere de Los Angeles.

Magazinul „viitorului”, denumit Amazon Style, va avea recomandări algoritmice de alegere a obiectelor vestimentare.

Thumbnail

Folosind aplicația Amazon Shopping, clienții vor putea trimite produsele dorite la cabina de probă, unde vor avea acces la un ecran tactil pentru a evalua hainele sau încălțămintea, dar și pentru a solicita alte mărimi care le vor fi aduse în doar câteva minute.

Thumbnail

Clienții vor scana, folosind aplicația Amazon Shopping, codul QR al oricărui articol pentru a vedea dimensiunile, culorile disponibile, părerile altor cumpărători despre produs și alte detalii suplimentare.

Thumbnail

Articolele model se vor afla pe rafturi, iar cu ajutorul aplicației, clienții fie vor trimite articolul într-o cabină de probă (pe care angajații magazinului îl vor aduce din depozit), fie îl vor putea trimite direct la casele de marcat pentru a-l achita, dacă nu vor să-l mai probeze.

„Amazon Style oferă o selecție mult mai mare decât un magazin tradițional de dimensiunea sa, fără a cere clienților să verifice rafturile pentru a găsi culoarea potrivită sau mărimea de care au nevoie”, potrivit Amazon.

Amazon Style este un concept construit în jurul personalizării. Magazinul va avea recomandări algoritmice personalizate în timp real pentru fiecare client, pe măsură ce face cumpărături.

O cabină de probă „magică”

Amazon Style transformă cabina de probă într-un spațiu personalizat în care clienții vor găsi articolele pe care le-au solicitat și vor putea continua să achiziționeze lucruri prin aplicația Amazon Shopping, fără să fie nevoiți să plece de acolo.

Selecția produselor de la Amazon Style va fi actualizată frecvent, astfel încât clienții să poată descoperi articole noi de fiecare dată. De la favoritele clienților și exclusivitățile Amazon, până la mărci noi.

Thumbnail
Thumbnail

Articolele Amazon Style, scanate cu ajutorul aplicației Amazon Shopping, sunt salvate în contul clientului, ceea ce face mai ușoară o nouă achiziție în viitor, susține Amazon.

Amazon spune că echipa sa „a creat câteva tehnologii noi care lucrează împreună” și care ajută „clienții să descopere fără efort articolele în care vor arăta și se vor simți grozav. Acest lucru include experiența de cumpărături de pe mobil a Amazon Style cu ajutorul aplicației Amazon Shopping și ecranele tactile pentru cabinele de probă, permițând clienților să învețe mai multe despre articolele pe care le scanează și pentru a descoperi noi mărci în timp ce fac cumpărături”.

De asemenea, „Amazon Style folosește aceleași tehnologii și procese ca și centrele de livrare Amazon pentru a stoca mai multe articole care pot fi livrate către un client în câteva minute. Alte inovații mai sunt și noile sisteme complexe de gestionare a stocurilor, o nouă tehnologie pentru a sprijini serviciul pentru clienți și Amazon One, care este serviciul nostru de recunoaștere a amprentei, pentru o comandă rapidă și convenabilă”, a mai spus Amazon.

Parallax

Vizualizari
964
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri