Raluca Abrihan

VIDEO Un startup britanic ce creează noi lumi 3D primeşte o finanţare de peste jumătate de milion dolari. Runda de finanţare, condusă de o româncă

Thumbnail

Anything World este un startup britanic ce foloseşte tehnologii deeptech ce permite crearea de conţinut în format 3D pornind de la simple comenzi vocale, muzică sau alte reprezentări artistice. Finanţare de 550.000 de dolari vine din partea Warner Music, iar printre cei care au condus runda de finanţare se numără românca Oana Ruxandra, EVP Business Development şi Chief Digital Officer, Warner Music Group.

Fondat în 2018, startup-ul unde personalul este preponderent feminin foloseşte tehnologii precum inteligenţa artificială pentru înțelegerea limbajului natural, computer vision și biblioteci 3D extinse pentru a permite utilizatorilor să transpună aproape orice într-o aplicaţie sau filmuleţ cu animaţii 3D. "Este o modalitate rapidă și convenabilă pentru creatori de a face experiențe 3D nelimitate bazate pe AI", scrie eu-startup.com.

„Sunt încântată de capacitatea tehnologiei create de acest startup de a dezvolta noi oportunităi într-un spațiul virtual, în special oportunităţi pentru artiștii noștri de a-și exprima creativitatea și de a se interacţiona cu fanii lor prin lumi și obiecte 3D”, a spus Oana Ruxandra, EVP Business Development și Chief Ofițer digital, Warner Music Group.

Thumbnail

   Oana Ruxandra a emigrat în Statele Unite cu familia în urmă cu foarte mulţi ani, după cum povesteşte într-un articol pentru billboard.com, a studial economie, management, finanţe şi ştiinţe politice la Columbia University, în New York şi Universitea din Pennsylvania. Ea face parte din echipa Warner Music de mai bine de 4 ani, după ce înainte a lucrat pentru Universal Music Group.

foto LinkedIn

 

 

 

Parallax

Vizualizari
546
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri