Vera Iurcu

Muzică și podcast-uri din Spotify, disponibile în aplicația Facebook

Thumbnail

Facebook și Spotify au făcut un parteneriat pentru a permite utilizatorilor posibilitatea de a distribui pe rețeaua socială melodiile și podcast-urile pe care le ascultă în aplicația de streaming audio.

Noua funcționalitate a fost lansată astăzi, după cum se arată într-un comunicat emis de Spofity. Utilizatorii pot să asculte melodiile din Spotify direct din aplicația Facebook, fără a-și întrerupe navigarea, datorită unui miniplayer integrat în Facebook. Opțiunea este disponibilă în mai multe țări la nivel global, mai puțin din Europa, urmând să fie introdusă și pe alte piețe în lunile următoare.

Astfel, o parte dintre utilizatorii Spotify Premium se pot bucura de muzică și podcast-uri cu redare completă direct din Spotify în aplicația Facebook, pe dispozitivele iOS și Android. Opțiunea este disponibilă și în versiunea gratuită, dar susţinută prin reclame.

Anterior, Zuckerberg a dat de înțeles că Facebook își concentrează eforturile de a crea noi produse și servicii pe partea de audio, întrucât acesta ar fi mediul de redare al viitorului. El a mai subliniat faptul că această nouă funcționalitate, lansată în parteneriat cu Spotify, a fost concepută pentru a îmbunătăți experiența creatorilor de conținut, în special pentru a ajuta artiștii să-și distribuie melodiile, relatează TechCrunch.

Parallax

Vizualizari
224
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri