Denisa Crăciun

Facebook schimbă denumirea „News Feed” după 15 ani

Thumbnail

Facebook a anunțat o nouă schimbare pentru secțiunea sa principală, care până acum se numea „News Feed” și care devine „Feed”.

Este vorba despre pagina principală pe care o văd utilizatorii atunci când accesează Facebook, a anunțat, marți, gigantul american, într-o postare pe Twitter. Fluxul de conținut al rețelei sociale a fost denumit „News Feed” în urmă cu 15 ani, scrie The Verge.

Este o schimbare importantă, întrucât Facebook este una dintre cele mai utilizate platforme, iar Feed este interfața sa principală.

Într-un răspuns transmis The Verge, Dami Oyefeso, purtător de cuvânt Facebook, spune că „este doar o schimbare de nume pentru a reflecta conținutul divers pe care oamenii îl văd” în această secțiune.

Feed ar fi denumirea mai potrivită pentru interfața principală a rețelei sociale, întrucât numele „News Feed” a devenit nepotrivit pentru o secțiune care nu mai afișeaza știri, pe fondul măsurilor luate de Facebook în ultimii ani. Gigantul american a limitat vizibilitatea postărilor care conțin știri, pentru a diminua răspândirea fake news-ului.

---

Citește și:

Facebook şi Instagram, folosite masiv la vânzarea de „fake-uri” Louis Vuitton, Gucci, Chanel (investigatori)

Parallax

Vizualizari
402
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri