Raluca Abrihan

Facebook lansează noi dispozitive Portal pentru apeluri video. Ce preţuri vor avea şi unde sunt disponibile

Thumbnail

Facebook a lansat trei noi dispozitive din seria Portal, două modele tip ”tabletă” şi un dispozitive pentru televizoare smart. De asemenea, anunţă posibilitatea de a folosi WhatsApp pe aceste dispozitive şi lansarea lor pe mai multe pieţe.

Dispozitivele Portal şi Portal Mini arată asemeni unor rame foto digitale, dar care permit pe langă afişarea de fotografii şi apeluri video prin Facebook Messenger şi WhatsApp şi chiar posibilitatea de a asculta muzică.

De asemenea, lansează al treilea dispozitiv, Portal TV, un mini proiector pentru televizoarele smart, cu aceleaşi funcţii.

Preţurile celor trei dispozitive încep de la 129 de dolari, pentru Portal Mini (diagonala de 8 inci), Portal, la 179 de dolari şi Portal TV, la 149 de dolari.

Dispzitivul pentru TV este dotal cu o cameră smart care foloseşte tehnologia AI (inteligenţa artificială). Chiar dacă utilizatorul se mişcă prin încăpere imaginea camera îl va urmări astfel încăt el să nu dispară din cadru, de asemenea difozurul smart permite transimterea vocii şi estomparea zgomotului de fond.

Noile dispozitive sunt disponibile în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Australia şi Noua Zeelandă.

Citeşte aici mai multe despre Portal

Parallax

Vizualizari
403
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri