Raluca Abrihan

BT lansează împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald cutiile de donație contactless

Thumbnail

Fundația pentru Copii Ronald McDonald este cel mai nou beneficiar al inițiativei lansate anul trecut de Banca Transilvania, Donații contactless prin POS-uri dedicate. Cutiile de donații contactless vor fi amplasate începând cu luna aceasta în 10 restaurante McDonald’s din București și din țară, iar de luna viitoare ele vor fi atât în sucursalele Băncii Transilvania, cât și în locații partenere care vor fi comunicate ulterior.

5 lei este suma care poate fi donată de fiecare dată cu un card contactless emis de orice bancă, cu telefonul, prin aplicațiile BT Pay sau Apple Pay, respectiv cu oricare dintre accesoriile de plată BT: sticker, brățară sau ceas contactless.

Donațiile vor contribui la susținerea proiectelor Fundației pentru Copii Ronald McDonald, proiecte care oferă sprijin copiilor și familiilor acestora prin Casele Ronald McDonald sau prin dotările anuale cu echipamente și aparatură medicală către Spitalele de Copii din toată țara.

În perioada imediat următoare, Fundația va începe lucrările pentru extinderea Casei Ronald McDonald din Timișoara cu 10 camere, construcția noii Case Ronald McDonald la Iași și va finaliza dotările cu aparatură medicală și echipamente non-medicale către trei spitale de copii din țară.

“Apreciem în mod deosebit McDonald’s, cultura sa organizațională şi oamenii săi, precum şi modul în care împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald schimbă în bine viața unor oameni chiar atunci când au nevoie de ajutor. Ne bucurăm să fim parte din această poveste pentru copii. Niciodată nu a fost mai uşor să  facem donații ca acum, prin POS-uri contactless şi de aceea ne bucurăm că am reuşit să aducem tehnologia în proiecte de CSR, lansând în premieră cutiile de donații BT. Creştem astfel implicarea băncii în comunitate şi în viața oamenilor, mai ales atunci când este nevoie de apropierea noastră din toate punctele de vedere”, spune Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

De 21 de ani, Fundația pentru Copii Ronald McDonald identifică, dezvoltă și sprijină proiecte și programe care au un impact pozitiv și direct asupra calității vieții și sănătății copiilor, iar până în prezent valoarea implicării în comunitate depășește 23.000.000 de lei. Peste 19.500 de părinți au găsit în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara confortul unui cămin pe durata internării copiilor lor. Cinci dintre cele mai mari spitale de copii din țară au beneficiat de sprijinul Fundației prin dotări succesive cu aparatură medicală performantă sau echipamente sau dotări non-medicale extrem de necesare pentru îndeplinirea actului medical în condiții optime. 5.000 de voluntari și susținători au dedicat timp și resurse pentru a duce mai departe mesajul Fundației și pentru a atrage resurse din comunitate.

Parallax

Vizualizari
395
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri