Smile Media

[P] Cum eficientizează tehnologiile de procesare afacerile și cresc productivitatea echipelor in medii de lucru remote

Thumbnail

Ne aflăm într-o perioadă când cele mai multe afaceri au fost nevoite să își transfere în totalitate domeniul de activitate în mediul online. A fost o tranziție foarte rapidă, forțată pe alocuri, într-un interval de timp foarte scurt, efect cauzat de contextul pandemic. Astfel, numeroase business-uri au adoptat din mers stiluri diferite de lucru: remote (exclusiv de acasă) și hibrid (angajații au posibilitatea de a lucra acasă/birou).

Cu o prezență tot mai intensă a serviciilor cloud, în numeroase business-uri alegerea unei soluții server on-premise (local) de procesare si stocare a datelor reprezintă o completare esențială pentru scalabilitatea unei afaceri în dezvoltare . Volumul de procesare a datelor într-un server este în continuă creștere, iar securitatea acestora nu trebuie să lipsească având în vedere atacurile cibernetice din trecutul recent, ori din prezent. Platformele de procesare de server AMD EPYC dedicate companiilor de dimensiuni mici și mijlocii, dar si mediilor enterprise dispun de un nivel fără precedent de performanță, amprentă redusă de carbon și funcții de securitate de ultimă generație.  

Implementare și Performanță „Epice”

Pentru orice business, implementarea unei soluții performante de data server reprezintă factorul ce pune în lumina reflectoarelor o afacere de succes. Scenariul unui start-up care are ca domeniu de activitate comercializarea de produse în mediul online cu livrare la nivel național pare să se regăsească în mintea oricărui antreprenor cu energie si motivație de a porni o afacere pe cont propriu. Stabilirea unui flux de lucru stabil, performant și economisirea consumului energetic poate reprezenta un punct cheie în bunul demers al business-ului și reducerea TCO (costurilor totale de exploatare). Cea de-a treia generație a procesoarelor AMD EPYC sau pe numele de cod AMD EPYC MILAN are la bază noua arhitectură „Zen 3” pe 7 nm, fiind foarte eficientă din punct de vedere al consumului de energie, oferind simultan performanțe la cele mai înalte niveluri.

Experiența fluidă într-un magazin e-commerce și complexitatea platformei online prin care sunt comercializate produsele trebuie menținute la cele mai înalte standarde chiar dacă este un business la început de drum – reprezintă un element diferențiator în păstrarea și dezvoltarea unei baze de clienți, așa zis-ul Customer Experience (CeX). De exemplu, procesoarele AMD EPYC 7003 oferă până la 64 nuclee per procesor ce pot susține un număr ridicat de clienți care accesează simultan magazinul online. Securizarea datelor interne și prevenirea atacurilor cibernetice sunt asigurate de soluțiile de protecție, astfel, AMD Infinity Guard este un set de caracteristici de siguranță cibernetică care aduce securitatea în mâna administratorului de sistem, reducând astfel riscurile asupra activelor digitale ale companiei. Cu tehnologiile AMD Secure Ecrypted și Virtualization, procesoarele AMD EPYC aduc un aport esențial în ceea ce privește confidențialitatea și integritatea datelor prin criptarea fiecărei mașini virtuale.

Specificații tehnice:

Există o gama variată a procesoarelor AMD EPYC 7003, iar configurațiile acestora pot varia:

  • Nuclee: 8 – 64;
  • Fire de execuție: 16 – 128;
  • Frecvență procesor: 2.0 – 3.7 GHz;
  • Frecvență maximă: 3.5 – 4.1 GHz;
  • Consum energetic: 155 – 280W

https://www.amd.com/en/products/epyc

Așadar, în funcție de nevoile business-ului și de așteptările raportate la costuri – performanțe, companiile de orice dimensiuni pot alege dintr-o categorie vastă de procesoare dedicate serverelor. Platforma AMD EPYC este capabilă să crească productivitatea în interiorul organizației prin performanțe ridicate în privința rulării de aplicații multi-user, dar și în cazul administrării de date complexe – fie că trebuie procesate sau doar accesate rapid.

Parallax

Vizualizari
380
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 341
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri