Răzvan Tătaru

Conferință de tehnologie la București. Cine vine la Codecamp_Bucharest 2024: reprezentanți IBM, Thoughtworks și alții

Persoană care tastează cod pe calculator

O nouă ediție a conferinței de tehnologie Codecamp_Bucharest se va desfășura în luna mai 2024, la Muzeul Național de Artă al României, și va reuni speakeri specializați în IT, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Evenimentul va avea loc în data de 23 mai 2024 și va consta în discuții pe teme din zona tehnologiei, precum și într-o zonă de expoziție pentru firmele IT din România.

Cine vine la Codecamp_Bucharest 2024

  • Venkat Subramaniam, autor și profesor adjunct la Universitatea din Houston, va detalia arta simplității;
  • Neal Ford, speaker, director și arhitect de software la firma de consultanță IT ThoughtWorks, va exemplifica principiile arhitecturii software;
  • Mark Richards, arhitect de software și consultant independent, explorează arhitectura bazată pe evenimente;
  • Dave Farley, fondator al firmei de software Continuous Delivery Ltd., va aborda complexitatea software-ului și design-ul evolutiv;
  • Ana Maria Tofan, inginer la Morningstar Sustainalytics, va explora „MLOps Driving AI Products”, evidențiind perspective în intersecția dintre învățarea automată și operațiuni;
  • Grace Jansen, Developer Advocate la IBM, va discuta despre utilizarea metricilor pentru diagnosticarea aplicațiilor native în cloud, oferind strategii practice.

În zona Expo a conferinței, participanții vor putea afla mai multe despre companiile IT importante din România, cum ar fi Morningstar Sustainalytics, Tremend, Luxoft, UniCredit, Societe Generale – Global Solutions Center, Devmind, Directoratul Național de Securitate Cibernetică, RoStartUp, Accenture sau Strongbytes.

În apropierea evenimentului din 23 mai, vor avea loc și o serie de Masterclasses – ateliere interactive, pentru un număr limitat de participanți.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial.

Parallax

Vizualizari
135
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri