Denisa Crăciun

UPDATE ChatGPT a picat marți, 4 iunie, dar și-a revenit între timp. Inclusiv utilizatorii din România au întâmpinat probleme în a-l accesa

OpenAI

Utilizatori din toată lumea, inclusiv din România, ai ChatGPT, chatbot-ul lansat de laboratorul de inteligență artificială OpenAI, reclamă marți, 4 iunie 2024, că nu mai pot accesa „robotul” conversațional. Între timp, ChatGPT și-a revenit.

Update 15.20: Și aplicația ChatGPT și-a revenit, între timp, după 6 ore în care nu a putut fi accesată. 

Update 14.25: Unii utilizatori anunță că varianta web a chatbot-ului este funcțională, dar aplicația de mobil nu poate fi încă accesată.

---

Știrea inițială:

Problemele au început în jurul orei 9.40 (ora României), potrivit Downdetector, platformă care oferă informații în timp real despre starea site-urilor web.

Până la ora transmitereii acestei știri, problemele nu au fost soluționate. Utilizatorii, indiferent de varianta pe care o folosesc (gratuită sau de mobil), neputând accesa nici varianta web a chatbot-ului, nici aplicația de iOS sau Android.

OpenAI, organizație fondată de Elon Musk, Sam Altman și alți antreprenori în urmă cu 9 ani, a lansat ChatGPT în noiembrie 2022.

Parallax

Vizualizari
606
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri