Smile Media

Changeneers 2020: 10.000 de euro pentru ideile care fac bine comunității - webPR

Thumbnail

Changeneers, inițiativa Impact Hub Bucharest și Samsung Romania, a ajuns la a treia ediție și, așa cum ne-a obișnuit, caută antreprenorii sau startup-uri care propun proiecte “ce fac bine comunității”. 

10.000 de euro. Aceasta este finanțarea oferită de Changeneers soluției care îndeplinește următoarele criterii:

  • implică o tehnologie mobilă (pot include și componente non-mobile – software sau hardware)
  • are un impact pozitiv
  • este funcțională sau în stadiul de concept validat cu clienți sau prototip la data finalei, 25 iunie 2020.

Antreprenorii sau startup-urile care îndeplinesc condițiile se pot înscrie în competiție până la data de 31 martie 2020, folosind formularul de pe site-ul Changeneers. Pasul următor al competiției vă fi preselecția, care va avea loc în perioada 1-13 aprilie, iar echipele selectate vor fi anunțate în luna aprilie.

Antreprenorii selectați vor intra într-un program de învățare accelerată, ce include 2 zile de Bootcamp, webinarii de suport și 2 review board cu mentori care să le ajute să-și definească modelul de business și să le pregătească pentru etapa finală.

Finala Changeneers de anul acesta va avea loc pe 25 iunie 2020, atunci când startup-urile finaliste își prezintă în fața juriului soluțiile dezvoltate. Competiția include 2 etape de jurizare – pitching și demonstrarea tehnologiei în fața membrilor juriului.

Changeneers 2020, Technology for good 

La fel că în edițiile precedente, și anul acesta Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. Pe lângă competiție și premiul propriu-zis, Changeneers oferă o adevărată comunitate: tinerii antreprenori își pot testa ideile, sunt mentorați, au acces la webinarii și meet-ups, fiind ghidați și ajutați să găsească cea mai buna variantă să lanseze pe piață produsul tech.

În plus, prin Markerspace, Changeneers ajută antreprenorii să aibă un contact constant cu potențialii clienți și să primească feedback încă de la început, atunci când este extrem de important pentru un business să se adapteze nevoilor potențialilor utilizatori. 

„Competiția Changeneers încurajează antreprenorii să se folosească de tehnologiile mobile pentru a contribui la schimbarea în bine a societății.

Ajunsă deja la a treia ediție, Changeneers este mai mult decât o competiție, a devenit în timp o comunitate care pune la dispoziția celor din program, cunoștințele și resursele necesare pentru a  adresa provocările cu care ne confruntăm astăzi.

Samsung crede foarte mult în această inițiativă, pentru că și misiunea noastră ca brand este aceea de a aduce beneficiile tehnologiei mai aproape de toți oamenii.

Totodată credem că inovația este menită să rezolve problemele sociale și să ajute la construirea unei lumi mai bune”, a declarat Simona Panait, Director Marketing Samsung România și Bulgaria.

Cine a câștigat Changeneers 2019

Câștigătorul celor 10.000 de euro de la ediția Changeneers din 2019 a fost Parking Spotter, o soluție inovativă care încearcă să ajute șoferii să găsească mai repede un loc de parcare.

Parking Spotter este o platformă software ce analizează datele furnizate de camerele pentru supraveghere video amplasate în parcări pentru a transmite informații despre starea locurilor de parcare atât șoferilor, cât și administratorilor unor astfel de locații.

Astfel, atunci când un șofer întră într-o parcare în care este instalată soluția Parking Spotter, va primi prin intermediul aplicației mobile informații legate de locurile de parcare libere aflate în proximitatea utilizatorului.

Changeneers este programul complex care conectează pasionații de tehnologie și provocările sociale cu care ne confruntăm, prin trei tipuri de oportunități: makerspace, comunitate și competiție, dezvoltat de Impact Hub Bucharest și Samsung Romania.

Parallax

Vizualizari
1068
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 380
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri