Adi Iacob

CEO-ul Reddit: TikTok este o aplicație "parazit"

Thumbnail

TikTok este una dintre cele mai descărcate aplicații de social media în prezent, dar CEO-ul Reddit a avut câteva cuvinte dure pentru platforma populară, numind-o aplicație "parazit”.

Comentariile CEO-ului și co-fondatorului Reddit, Steve Huffman, au fost unele dintre cele mai controversate replici oferite în timpul unei discuții cu avocatul Elliot Schrage și fostul manager de produs al Facebook ― Sam Lessin, scrie TechCrunch. În timpul unei scurte conversații despre inovațiile aduse pe piață de TikTok, Huffman menționat că startup-urile din Silicon Valley au ceva de învățat de la aplicația chinezească.

„(...) Privesc această aplicație ca fiind atât de parazitară  ascultă mereu, tehnologia de amprentare pe care o folosesc este cu adevărat îngrozitoare și nu m-am putut convinge să instalez o aplicație ca asta pe telefonul meu (...) Le spun oamenilor în mod activ: Nu instalați acest spyware pe telefon", a afirmat Steve Huffman.

Discuția a avut loc în fața unui grup de investitori și antreprenori din Silicon Valley adunați pentru o conferința de o zi ― „Social 2030”  susținută de fondurile de investiții Lightspeed Venture Partners și Slin Ventures. Evenimentul și-a propus să evidențieze și să identifice tendințele aplicațiilor de social media care vor contura următoarea decadă.

Parallax

Vizualizari
3575
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri