CEO-ul Reddit: TikTok este o aplicație "parazit"
Powered By
Adi Iacob

CEO-ul Reddit: TikTok este o aplicație "parazit"

Thumbnail

TikTok este una dintre cele mai descărcate aplicații de social media în prezent, dar CEO-ul Reddit a avut câteva cuvinte dure pentru platforma populară, numind-o aplicație "parazit”.

Comentariile CEO-ului și co-fondatorului Reddit, Steve Huffman, au fost unele dintre cele mai controversate replici oferite în timpul unei discuții cu avocatul Elliot Schrage și fostul manager de produs al Facebook ― Sam Lessin, scrie TechCrunch. În timpul unei scurte conversații despre inovațiile aduse pe piață de TikTok, Huffman menționat că startup-urile din Silicon Valley au ceva de învățat de la aplicația chinezească.

„(...) Privesc această aplicație ca fiind atât de parazitară  ascultă mereu, tehnologia de amprentare pe care o folosesc este cu adevărat îngrozitoare și nu m-am putut convinge să instalez o aplicație ca asta pe telefonul meu (...) Le spun oamenilor în mod activ: Nu instalați acest spyware pe telefon", a afirmat Steve Huffman.

Discuția a avut loc în fața unui grup de investitori și antreprenori din Silicon Valley adunați pentru o conferința de o zi ― „Social 2030”  susținută de fondurile de investiții Lightspeed Venture Partners și Slin Ventures. Evenimentul și-a propus să evidențieze și să identifice tendințele aplicațiilor de social media care vor contura următoarea decadă.

Parallax

Vizualizari
3513
Conţinut
Parerea ta despre articol
Smart Tech

Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. www.changeneers.ro
Secțiunea Smart Tech este susținută de Samsung.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri