Adi Iacob

Producătorii de camere foto oferă cursuri online gratuite de fotografie: Nikon, Leica, Olympus

Thumbnail

Producătorii de camere foto Leica și Olympus au anunțat că oferă cursuri gratuite pentru fotografi pe timpul pandemiei Covid-19. Mai multe companii care activează în idustrii creative au deschis resurse pentru cei blocați acasă în prezent, iar săptămâna trecută Nikon a lansat online toate cursurile de fotografie, gratuit până la sfârșitul lunii aprilie.

Olympus

Olympus a lansat „Home With Olympus Sessions” pentru a conecta pasionații de fotografie cu cu experți tehnici ai companiei, scrie The Verge. Fotografii se pot înscrie la sesiuni de grup sau unu-la-unu pentru a pune întrebări specifice, a primi feedback și pentru a afla mai multe despre camerele lor Olympus de acasă. 

La ședințele de grup participă câte 6 persoane, iar acestea sunt concetrate în jurul unor modele speciale de camere și a unor tipuri de fotografie — precum peisaj, macro sau fotografie sub apă. Există locuri limitate, astfel încât dacă ești interesat, accesează site-ul Olympus pentru a te înscrie (AICI).

Leica

Leica lansează o serie de discuții online gratuite, conduse de fotografi renumiți, muzicieni și actori. Discuțiile vor avea loc în următoarele săptămâni și vor începe pe 12 aprilie. 

Printre invitații la discuții se numără fotografii Jennifer McClure, Juan Cristóbal Cobo, Maggie Steber, Lily LaPalma și Stephen Vanasco.

Va trebui să te înregistrezi pentru a participa la sesiunile online oferite de Leica (AICI)

Nikon

Până pe 30 aprilie, toate cele 10 cursuri disponibile pe Nikon School pot fi accesate gratuit, scrie Engadget. În mod normal, cursurile aveau un preț cuprins între 15 și 50 dolari fiecare.

Fiecare curs este predat de un fotograf profesionist. Unele cursuri acoperă produse specifice Nikon, dar multe dintre ele te învață elementele fundamentale ale fotografie — cum ar fi un curs care te învață cum să vă fotografiezi copiii sau animalele de companie sau elementele de bază ale realizării unui videoclip muzical. 

Dacă ești interesat să participi, poți face acest lucru accesând site-ul Nikon (AICI). Va trebui să te înscrii introducând numele și adresa de e-mail înainte de a putea accesa cursurile.

Parallax

Vizualizari
7324
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri