Răzvan Tătaru

București: Uber lansează o nouă opțiune în aplicație pentru curse mai ieftine

uber-romania-dreamstime

Platforma de ride-sharing Uber lansează un nou tip de curse în capitală, prin care mai mulți utilizatori pot împărți o mașină pentru a reduce costul final al cursei, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Uber face disponibilă de azi opțiunea UberX Share în aplicație, în București, care permite mai multor utilizatori să împartă o mașină. Astfel, prețul final al cursei ar fi mai mic cu până la 30%, potrivit spuselor firmei.

Platforma argumentează decizia de a lansa acest tip de servicii în capitală prin faptul că este o alegere mai sustenabilă, care poate ajuta la reducerea emisiilor și a aglomerației din oraș.

În București sunt peste 1,5 milioane de mașini, mașini în care circulă de cele mai multe ori o singură persoană. În acest context, ne bucurăm să lansăm un produs la care ne gândim de mult timp. UberX Share este cel mai accesibil produs Uber, dar și singurul care permite ca mai mulți utilizatori să ajungă la destinație împărțind aceeași cursă”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Operations, Central & Eastern Europe.

Produsul vine în completarea prezenței Uber Green în București, opțiunea prin care călătorii pot comanda o mașină electrică sau hibridă.

Utilizatorii pot deschide aplicația în mod obișnuit, pot adăuga adresa destinației, iar apoi, din lista de opțiuni disponibile, pot selecta UberX Share. Pasagerii vor primi un preț mai mic chiar dacă există un singur utilizator pe tot parcursul călătoriei. Dacă, însă, un alt utilizator se va alătura în timpul cursei, prețul va scădea cu până la 30%.

Pentru siguranța utilizatorilor, noua opțiune poate fi folosită doar atunci când cursa comandată este pentru un singur pasager.

Parallax

Vizualizari
591
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri