Bill Gates investeşte într-un startup de echipamente de telecomunicaţii
Powered By
Raluca Abrihan

Bill Gates investeşte într-un startup de echipamente de telecomunicaţii

Thumbnail

Kymeta, un startup american care produce echipamente de telecomunicaţii şi conectare la internet prin satelit, primeşte o investiţie de 85 milioane de dolari, iar printre principalii investitori se numără şi Bill Gates.

Startup-ul a dezvoltat un nou tip de antenă inteligentă, cu panou plat, care poate fi folosită pentru a îmbunătăți considerabil puterea semnalului de conectare prin satelit și celulare, scrie TechCrunch.

Noua rundă de finanţare condusă de fondatorul Microsoft, Bill Gates, are ca scop să sprijine startupul Kymeta să-şi continue dezvoltarea produselor și, de asemenea, să accelereze comercializarea tehnologiei sale.

De la debutul său în 2015, Kymeta a acumulat un număr semnificativ de clienți, în special din industrii precum apărarea, mobilitatea și siguranța publică.

Tehnologia companiei este direcționată electronic și nu necesită nicio piesă mobilă pentru a funcţiona, ceea ce reprezintă un avantaj uriaș față de alte echipamente tradiționale de recepție a semnalului prin satelit - în special când este folosită la  aeronave, nave și în alte metode de transport unde o antenă de satelit fixată în exteriorul vehiculului nu poate fi amplasată.

Parallax

Vizualizari
1090
Conţinut
Parerea ta despre articol
Smart Tech

Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. www.changeneers.ro
Secțiunea Smart Tech este susținută de Samsung.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri

 

Cookie Settings