Raluca Abrihan

Bill Gates investeşte într-un startup de echipamente de telecomunicaţii

Thumbnail

Kymeta, un startup american care produce echipamente de telecomunicaţii şi conectare la internet prin satelit, primeşte o investiţie de 85 milioane de dolari, iar printre principalii investitori se numără şi Bill Gates.

Startup-ul a dezvoltat un nou tip de antenă inteligentă, cu panou plat, care poate fi folosită pentru a îmbunătăți considerabil puterea semnalului de conectare prin satelit și celulare, scrie TechCrunch.

Noua rundă de finanţare condusă de fondatorul Microsoft, Bill Gates, are ca scop să sprijine startupul Kymeta să-şi continue dezvoltarea produselor și, de asemenea, să accelereze comercializarea tehnologiei sale.

De la debutul său în 2015, Kymeta a acumulat un număr semnificativ de clienți, în special din industrii precum apărarea, mobilitatea și siguranța publică.

Tehnologia companiei este direcționată electronic și nu necesită nicio piesă mobilă pentru a funcţiona, ceea ce reprezintă un avantaj uriaș față de alte echipamente tradiționale de recepție a semnalului prin satelit - în special când este folosită la  aeronave, nave și în alte metode de transport unde o antenă de satelit fixată în exteriorul vehiculului nu poate fi amplasată.

Parallax

Vizualizari
1210
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri