Redacția StartupCafe.ro

Apple ar putea lansa produse mai subțiri în viitor

apple-dreamstime

Noul iPad Pro este doar primul dintr-o serie de produse pe care Apple le va lansa în anii ce urmează şi care se va concentra pe reducerea grosimii, potrivit Bloomberg, citată de News.ro.

Noul focus al gigantului tech american în ceea ce priveşte dezvoltarea hardware este reducerea grosimii dispozitivelor. Compania se va concentra să lanseze cele mai subţiri produse din fiecare clasă, potrivit sursei citate.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Apple a lansat o nouă serie de tablete iPad Pro, care impresionează, în primul rând, prin faptul că este subțire - modelul de 11 inch măsoară 5,3mm grosime, iar cel de 13 inch are 5,1mm.

Acesta este doar primul pas dintr-un trend pe care produsele îl vor urma în viitor.

Anul viitor, când va lansa seria iPhone 17, tot conform bursei zvonurilor, compania ar putea lansa un nou model de top, mai subțire. Acesta ar urma să devină cel mai scump model al seriei şi să coste chiar mai mult decât modelul Pro Max, care, în ultimii ani, a fost topul seriilor iPhone.

Noul focus este, de fapt, o revenire la o idee mai veche, la care se renunţase. Apple a mai avut o fază în care grosimea mică a dispozitivelor era principalul focus şi criteriu de diferenţiere.

Dispozitivele Apple care erau subțiri arătau bine şi erau mai uşoare, dar această caracteristică aducea și probleme, precum fragilitatea la îndoire. Rămâne de văzut dacă noul focus Apple va veni cu aceleaşi probleme sau compania se va gândi la o soluţie care să confere şi rezistenţă dispozitivelor subţiri.

Parallax

Vizualizari
70
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 033
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri