Redacția StartupCafe.ro

Apple va lansa mai multe produse în primăvară, probabil fără un eveniment dedicat

Thumbnail

Apple va lansa mai multe produse noi în primăvara anului 2024, însă, cel mai probabil, nu le va dedica un eveniment special, potrivit News.ro.

Gigantul tech american nu va organiza un eveniment dedicat lansării noilor sale produse în primăvara acestui an, scrie Bloomberg, citând surse din cadrul companiei.

Spre deosebire de evenimentul din toamnă, care n-a lipsit din niciun an de la primul iPhone, compania nu organizează un eveniment de lansare în fiecare primăvară, iar anul acesta va fi una dintre primăverile în care Apple nu va avea un astfel de eveniment.

Gigantul american este aşteptat să lanseze două noi iPad-uri. Seria de top iPad Pro va trece la un nou design, cu ecran OLED şi cip M3.

Şi seria iPad Air va avea modele noi din această primăvară. Este de aşteptat ca Apple să lanseze un model cu ecran de 12,9 inch pe lângă cel cu ecran de 10,9 inch.

Tot în această primăvară, Apple ar putea lansa două noi laptopuri MacBook Air, cu cip M3 şi ecrane de 13 şi 25 inch. Nici tabletele şi nici laptopurile Apple nu au mai primit modele noi din 2022.

Parallax

Vizualizari
181
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 884
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri