Adi Iacob

Câștigătorii Apple Design Award: Cele mai bune aplicații și jocuri din 2019 pentru iOS

Thumbnail

Apple a premiat aplicațiile cu cel mai bun desing de pe sistemul său de operare la 2019 Apple Design Awards. În acest an, jumătate dintre câștigători au fost jocuri pentru telefoane mobile, dar și aplicații dedicate creației și domeniului sănătății au completat restul lista câștigătorilor.

Pentru a câștiga un premiu, aplicațiile au trebuit să exceleze în trei domenii: design vizual, tehnologie și inovație. În mod specific, Apple caută aplicații care profită din plin de cele mai recente dispozitive și tehnologii produse de companie.

Pe lângă premii în produse, aplicațiile câștigătoare vor fi prezentate în mod special de Apple în iOS App Store, obținând astfel mai multă expunere.

Câștigătorii 2019 Apple Design Awards 

  • Ordia: un joc de acțiune, ușor de jucat (cu un singur deget), în care utilizatorii explorează o nouă formă de viață într-o lume ciudată și periculoasă.
  • Flow by Moleskin: Aplicație creativă prin intermediul căreia utiliatorii pot schița, scrie sau desena. Potrivit Apple, Flow a fost aleasă pentru atenția acordată detaliilor și designului general. De asemenea, aplicația folosește tehnologii Apple cum ar fi Apple Pencil, gesturi și API-uri.
  • The Gardens Between: Un joc de aventură/puzzle despre timp, memorie și prietenie.
  • Asfalt 9 Legends: Cea mai recentă versiune a jocului de curse auto produs de Gameloft include mașini de la Ferrari, Porsche, Lamborghini și W Motors. Ceea ce o face demnă de premiu sunt efectele sale și grafica, potrivit reprezentanților Apple.
  • Pixelmator Photo: Această aplicație de editare a fotografiilor a câștigat în mod special pentru versiunea iPad. Printre motivele menționate de Apple pentru acordarea premiului pentru Pixelmator se numără folosirea tehnologiei machine learning pentru ca aplicația să poată sugera modificări în fotografii.
  • ELOH: Un alt joc câștigător, descris ca un "puzzle liniștitor". Jocul ajută utilizatorii să se relaxeze, spun reprezentanții Apple, dar componenta cheie sunt efectelor sonore, care completează grafica și animațiile. 
  • Butterfly IQ – Ultrasound: Aplicație din domeniul sănătății. Aplicația se conectează cu un dispozitiv separat care poate efectua diferite analize cu ajutorul ultrasunetelor. Imaginile realizate pot fi încărcate într-un cloud securizat pentru a putea fi analizate de la distanță de către profesioniști din domeniul medical sau membrii familiei.
  • Thumper: Pocket Edition: Un alt joc care se impune la 2019 Apple Design Awards. Ideea este destul de simplă - utilizatorii trebuie să atingă ecranul pentru păstra un gândac metalic pe o pistă cromată. Jocul a câștigat în special pentru grafica folosită și soundtrack.
  • Homecourt: The Basketball App: Această aplicație de antrenament pentru baschet folosește inteligența artificială pentru a urmări, înregistra și analiza antrenamentele - utilizând camera de pe iPhone.

Luna trecută, Google a premiat cele mai bune aplicații de pe sistemul său de operare - Android -  din acest an. Printre câștigători se numără și dezvoltatori de aplicații cunoscuți pe piață, precum instrumentul de desing grafic Canva, alături de alții selectați manual de Google. Există, de asemenea, cânteva categorii noi, precum cea mai inventivă aplicație (Most Inventive), cel mai frumos joc (Most Beautiful Game) și Best Living Room Experience.

Parallax

Vizualizari
1342
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri