Raluca Abrihan

Aplicația de videoconferințe Google Meet, gratuită pentru toată lumea

Thumbnail

În contextul pandemiei COVID-19 și cerințelor de distanțare socială, Google anunță ca soluția premium de videoconferințe Google Meet va fi disponibilă gratuit pentru toată lumea și va fi implementată treptat în următoarele săptămâni.

Google Meet oferă videoconferințe cu până la 100 de participanți - pentru utilizatorii persoane fizice - și până la 250 de participanți, pentru companii. Întâlnirile sunt limitate la 1 oră pentru varianta gratuită, însă aceasta limita nu va fi impusă până în 30 septembrie.

Accesul la Google Meet se face pe baza contului de Google. Pentru utilizarea Meet, nu este nevoie de instalarea unui plug-in sau software. Acesta funcționează direct din browser - Chrome sau alt browser popular, la adresa: meet.google.com. Pe mobil există aplicația Google Meet - iOS sau Android.

Până în prezent, Google Meet era accesibilă doar în pachetul G Suite pentru companii, disponibil contra cost.

Câteva cifre privind utilizarea Google Meet în ultimele luni la nivel global:

  • Din ianuarie și până în prezent, vârful zilnic de utilizare a Meet a crescut de 30 de ori

  • În aprilie, Meet a găzduit 3 miliarde de minute de întâlniri video și a înregistrat 3 milioane de noi utilizatori în fiecare zi

  • Săptămâna trecută, numărul zilnic de participanți în întâlniri Meet a trecut de 100 de milioane

Mai multe detalii găsiți în anunțul oficial de pe blogul Google: blog.google/products/meet/bringing-google-meet-to-more-people

Parallax

Vizualizari
9738
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri