Adi Iacob

O aplicație prin care utilizatorii pot exersa limba engleză a obținut 1 milion de dolari

Thumbnail

Un startup care folosește inteligența artificială pentru a ajuta copiii să învețe limba engleză — MyBuddy.ai — a anunțat că a obținut o finanțare de 1 milion de dolari. „Cererea de educație online a crescut brusc din cauza pandemiei. Aceasta a agravat deficitul de profesori calificați de limba engleză", explică co-fondatorul startup-ului.

Potrivit reprezentanților startup-ului, noile fonduri vor fi utilizate pentru a se extinde pe piețe noi și pentru a dezvolta noi funcții — inclusiv mini-cursuri despre sănătate, scrie TechCrunch.

Aplicația companiei din San Francisco are un îndrumător virtual dotat cu inteligență artificială, numit Buddy, care antrenează copiii printr-o serie de exerciții. MyBuddy.ai are în prezent aproximativ 500 de milioane de utilizatori din întreaga lume care doresc să învețe engleza, dar nu au cu cine să practice limba. 

„Cererea de educație online a crescut brusc din cauza pandemiei. Aceasta a agravat deficitul de profesori calificați de limba engleză, necesari pentru jumătate de miliard de copii care se luptă să învețe engleza ca a doua limbă. Tutorele nostru, creat cu ajutorul inteligenței artificiale - Buddy -  oferă metode prin care utilizatorii pot practica nelimitat limba engleză vorbită și poate fi adaptat pentru milioane de studenți", explică cofondatorul și CEO-ul startup-ului, Ivan Crewkov.

Parallax

Vizualizari
1294
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri