Raluca Abrihan

Tehnologie românească pentru firmele din SUA: Platformă de alertare în timp real pentru situații de criză

Thumbnail

Startup-ul românesc Plant an App dezvoltă o soluție tehnologică utilă în situațiile de criză, folosită în consolidarea funcționalităților serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte în timp real. Această platformă de comunicare a fost construită pentru sectorul privat și vizează companii din Statele Unite ale Americii, astfel încât acestea să poată transmite mesaje vitale rapid și eficient.

Plant an App este partener în dezvoltarea platformei, pentru a ajuta soluția să poată fi scalată și adaptată nevoilor clienților.

În timpul acestei crize medicale a devenit evident că tehnologia ne poate ajuta enorm, de la socializare și informare până la muncă. De aici înainte soluțiile tech vor ocupa un loc și mai important în viețile tuturor. În acest context, parteneriatul dintre Plant an App și Alerts Made Easy este un demers în acest sens: de-a furniza instrumentele necesare situațiilor limită.

Colaborarea celor două companii presupune furnizarea către clientul final a unui sistem de comunicare în masă care poate fi adaptat nevoilor specifice momentului și se dovedește crucial în perioade de criză, când mesajul trebuie să ajungă rapid la un număr mare de oameni. În egală măsură, soluția se adresează și sectorului public, căruia îi oferă un instrument extrem de ușor de utilizat și eficient.

„Parteneriatul cu Alerts Made Easy a pornit de la întâlnirea mea cu fondatorul acesteia, Mark Roberts, când ne-am dat seama instant că împreună putem aduce o schimbare semnificativă în viețile utilizatorilor. Companiile noastre se ghidează după un set precis de valori și ne interesează să le livrăm clienților finali produsul necesar, în cel mai scurt timp posibil și cu cel mai înalt grad de calitate.

Putem vedea foarte clar în această perioadă de ce comunicarea rapidă, eficientă și precisă e atât de importantă. Iar succesul unei astfel de soluții e consolidat pe capacitatea acesteia de a putea fi personalizată. Aici intervine expertiza și tehnologia low-code ale Plant an App pentru infrastructura Alerts Made Easy. Noi putem să le asigurăm viteza necesară în implementarea și adaptarea schimbărilor platformei, iar ei se pot asigura că ajung la toate companiile și nu numai, care au nevoie de o astfel de soluție”, a declarat Bogdan Lițescu, fondator Plant an App.

Jucători din industriile de producție, centre comerciale, organizatori de evenimente, administratori de ansambluri rezidențiale, administrații locale sau școli și creșe sunt doar câteva

exemple în care soluția Alerts Made Easy este folosită cu mare succes. În medie, o alertă poate fi redactată și transmisă în mai puțin de 30 de secunde către un anumit grup de contacte, prin diferite canale precum SMS, email, Slack sau alte canale digitale, cu ajutorul integrărilor prin API. Mesajul final care ajunge la utilizator poate fi însoțit de atașamente în orice format și poate conține până la 500 de caractere.

Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care ajută companii din întreaga lume să construiască aplicații de business mai rapid și să își accelereze transformarea digitală.

Parallax

Vizualizari
817
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri