Claudiu Zamfir

Actorul Horațiu Mălăele lansează caricaturi NFT în parteneriat cu MultiversX (ex-Elrond)

horatiu malaele

Marele actor și caricaturist Horațiu Mălăele lansează, pe 11 mai 2023, o colecție de artă digitală în format NFT, printr-un parteneriat cu platforma internațională de blockchain MultiversX (fosta Elrond), dezvoltată la Sibiu.

Colecția „Eu, Mălăele” cuprinde o serie de autoportrete caricaturale pe care oricine le poate achiziționa electronic, în format NFT - jetoane nefungibile digitale.  

„Artă veche cu tehnologia noilor platforme. Vă invit să faceți parte din acest proiect descoperind colecția de artă digitală Eu, Mălăele!” - a spus Horațiu Mălăele, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Horațiu Mălăele (70 de ani) este unul dintre cei mai reputați și iubiți actori și regizori ai României. Pasionat de arta desenului de copil, Mălăele a reușit să își contureze un stil unic de a realiza portrete caricaturale.

„Colecția Eu, Mălăele este prima incursiune în lumea digitală a artistului și se remarcă printr-o serie de autoportrete în format NFT care, odată achiziționate, aduc șansa deținătorilor să primească variantele desenelor în format fizic, cu semnătura artistului, și posibilitatea de a purta un dialog față în față cu maestrul, pentru a vorbi câte lună și în stele” - se mai arată în comunicatul acestui proiect.

De asemenea, pentru cei care vor dori să-și transpună opera de artă din format digital într-unul fizic, vor fi disponibile diferite mecanisme care pot fi activate pe parcursul proiectului.

Colecția NFT „Eu, Mălăele” cuprinde 5000 de desene ale artistului român, fiecare cu elemente deosebite de design și variind în raritate.

Pe 11 mai 2023, desenele digitale din colecție vor fi disponibile oficial, întâi pentru cei care sunt deja pe lista de prioritate (whitelist), iar apoi pentru publicul larg.

Colecția va putea fi achiziționată de pe platforma de marketplace Xoxno.

Parallax

Vizualizari
515
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri