Smile Media

10.000 de euro pentru startup-uri: Changeneers oferă antreprenorilor mediul perfect pentru testarea ideilor care vor să schimbe lumea- webPR

Thumbnail

Până pe data de 8 martie, dezvoltatorii de soluții tehnologice din domeniul comunitar, social sau al sănătății pot aplica la competiția Changeneers, organizată de Impact Hub Bucharest și Samsung România, unde au șansa de a câștiga premiul de 10.000 de euro. Changeneers își propune să fie mai mult decât un concurs și să ofere antreprenorilor un loc în care se pot întâlni, schimba idei și testa soluții, totul pentru crearea unei lumi mai bune prin tehnologii mobile.

Competiția se adresează startup-urilor sau antreprenorilor care au un prototip la data finalei, 18 aprilie 2019, și care propun soluții mobile inovatoare la provocări cu care ne confruntăm astăzi. 

Înscrierile sunt deschise până pe 8 martie. Soluțiile căutate în cadrul competiției Changeneers trebuie să implice o tehnologie mobilă (pot include și componente non-mobile - software sau hardware), să aibă un impact pozitiv și să fie funcționale sau în stadiul de concept validat cu clienții sau prototip la 18 aprilie. 

Finaliștii selectați pentru a trece de prima etapă vor participa la un bootcamp de 1 zi, în care se vor pregăti pentru pitch-ul din finală, dar și la webinarii de suport care vor urmări progresul pe care îl înregistrează și pentru a oferi recomandări și direcții de acțiune. 

Ajunsă la cea de-a doua ediție, competiția Changeneers se concentrează anul acesta pe  Tech Game Changers, acele idei capabile să schimbe un domeniu, fie că este vorba de cel comunitar, cel social sau cel legat de sănătate, și să îmbunătățească astfel viață tuturor. 

Markerspace sau de ce este Changeneers diferit

Pentru startup-urile care dezvoltă tehnologii pozitive, Changeneers oferă un mediu de interacțiune între antreprenori și clienți, facilitând astfel comunicarea și schimbul de idei. 

Cu ajutorul Markerspace, antreprenorii pot ajunge mai ușor la clienți și pot primi un feedback rapid, un aspect extrem de important în dezvoltarea și îmbunătățirea fiecărei idei.   

“Inovația este în ADN-ul Samsung, tocmai de aceea lansăm această provocare tinerilor antreprenori români: să găsim împreună soluții inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a societății în care trăim. Prima ediție a Changeneers ne-a dezvăluit soluții viabile, unele din ele fiind deja integrate în ecosistemul nostru digital, precum Human Link, IziBac sau Questo App. AI (artificial intelligence), VR (virtual reality), AR (augmented reality) sau aplicațiile pentru mobil fac deja parte din realitățile care ne înconjoară. Changeneers vă provoacă să puneți tehnologia la lucru în folosul comunității noastre“, a declarat Livia Fericean, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager South-Eastern Europe, Samsung.
 

„Continuăm acest proiect pe care l-am început alături de Samsung România în 2017, Changeneers și ne bucurăm să creăm împreună cadrul potrivit pentru inovare și impact prin tehnologie. Sub umbrela Changeneers organizăm diverse activități importante pentru ecosistemul de startup-uri tech, accentul fiind pus pe nevoia de testare, de validare, de networking și de creștere al antreprenorilor din industrie. Acționăm și în acest caz ca un conector și suntem alături de inginerii schimbării care înțeleg și adresează probleme cu care ne confruntăm azi la nivel local sau global” a declarat Lucian Grămescu, Incubation Manager Impact Hub Bucharest. 

Competiția Changeneers 2018 

Pe 9 februarie 2018, a avut loc finala primei ediții a competiției Changeneers. Din cele 40 de startup-uri înscrise în competiție, 12 au fost selectate pentru a participa la un marketing bootcamp și la finală. Au susținut pitch-uri în fața juriului și a publicului și au demonstrat utilitatea și aplicabilitatea soluțiilor propuse, câștigătorul marelui premiu fiind Human Link, soluția complexă care oferă conectivitate între pacienții care suferă de Alzheimer și aparținători.  

Despre Changeneers 

Changeneers este programul complex care conectează pasionații de tehnologie și provocările sociale cu care ne confruntăm, prin trei tipuri de oportunități: makerspace, comunitate și competiție, dezvoltat de Impact Hub Bucharest și Samsung Romania. 

Prin makerspace, dezvoltatorii de soluții mobile pot testa și valida cu potențiali clienți produsul sau serviciul pe care îl creează, folosind gratuit echipamente Samsung la Impact Hub Bucharest. Componenta de comunitate adresează nevoia de networking, de a descoperi provocări cu care se confruntă diverse organizații sau de a avea acces la informații de calitate legate de tehnologiile folosite în diverse industrii. Competiția oferă recunoaștere și susține antreprenorii care folosesc tehnologii mobile pentru a crea o schimbare pozitivă. 
 

Parallax

Vizualizari
2021
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 366
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri