Seminar Gratuit Start-Up Nation - Oradea

Organizator
Felder Gruppe România
Pret
Gratuit
Perioada
06-Noi-2018, 14:00
Locul desfasurarii
Hotel Nevis, Strada Lăpușului nr.2, Oradea, 410264
Bihor
Body

Dacă ești interesat de deschiderea unei afaceri în industria prelucrării lemnului și mobilei cu finanțare prin Start-Up Nation, Felder Gruppe România te invită să participi la seminarul gratuit dedicat antreprenorilor și viitorilor antreprenori dornici de informații certe, precise și complete cu privire la acest program guvernamental.

A venit timpul să facem cunoștință și să vorbim față în față despre ideea și proiectul tău de afacere!   

CE VEI AFLA LA SEMINAR

→  Cum să crești șansele de a avea un proiect finanțat cu succes 

Consultanții parteneri din cadrul campaniei îți vor răspunde la întrebările privind pregătirea proiectului, etapele sau documentele pe care trebuie să le pregătești. De asemenea, îți vor face recomandări și îți vor da sfaturi pentru a avea un proiect de succes, precum și cum să eviți cele mai frecvente greșeli în realizarea acestuia. 

→ Cum trebuie să procedezi cu obținerea creditului punte 

Consultanții din cadrul băncilor partenere din campanie îți vor explica ce variante și opțiuni ai pentru creditul punte, îți vor răspunde la toate întrebările despre acesta și îți vor face recomandări pentru a avea un parcurs lin în accesarea acestuia. 

→ Cum să alegi soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta 

De la consultanții Felder Gruppe România vei afla care sunt soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta, te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în alegerea acestora astfel încât nu doar să asiguri un start bun, ci și o dezvoltare pe termen lung a afacerii tale. 

→ Cum a fost experiența Start-Up Nation 2017 

Clienții Felder Gruppe România care au implementat cu succes proiecte în cadrul programului din 2017 prezenți la seminar îți vor împărtăși din experiența lor, atât din timpul pregătirii proiectului, cât și după implementare. 

Aici poți să vezi cum a decurs primul seminar dedicat Start-Up Nation 2018 organizat gratuit de Felder Gruppe România la București, și care au fost impresiile și concluziile celor 40 de antreprenori și viitori antreprenori care au participat. 

Conţinut

- Ultimele știri -