Adi Iacob

YouTube schimbă regulile pentru videoclipurile destinate copiilor

Thumbnail

YouTube schimbă regulile pentru videoclipurile de pe platformă destinate copiilor. Compania nu va mai difuza anunțuri personalizate, iar unele funcții - printre care comentariile - nu vor fi disponibile în materialele video clasificate ca fiind destinate copiilor.

Mai precis, modificările prevăd că toți creatorii vor avea obligația să-și marcheze conținutul ca fiind sau nu destinat copiilor în YouTube Studio și toate informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor care vizionează videoclipuri destinate copiilor să fie considerate ca provenind de la un copil, indiferent de vârsta acestora.

"Începând de astăzi, nu vom mai difuza anunțuri personalizate și nu vor mai fi acceptate funcții precum comentariile, Momentele, chatul live, clopoțelul de notificare și altele în videoclipurile clasificate ca fiind destinate copiilor.

Știm că aceste modificări pot avea un impact semnificativ asupra creatorilor de conținut destinat minorilor, așa că ne străduim să-i ajutăm să se adapteze la noua situație. Vom continua să discutăm despre această problemă, inclusiv prin participarea la perioada de comunicare a observațiilor către Comisia Federală de Comerț din Statele Unite (FTC). Știm că și mulți creatori ne-au oferit un feedback important.

Dacă nu ai făcut-o deja, asigură-te că ți-ai setat canalul (sau videoclipurile) ca fiind sau nu destinat copiilor, întrucât conținutul tău pe YouTube va fi tratat în funcție de această setare.

Creatorii își cunosc cel mai bine conținutul și ar trebui să și-l clasifice ei înșiși. Folosim și sisteme de învățare automată pentru a identifica acest conținut, iar creatorii pot actualiza o clasificare făcută de sistemele noastre în cazul în care consideră că aceasta nu este corectă. Vom modifica o clasificare numai în caz de abuz sau eroare", anunță platforma de streaming video.
 

Parallax

Vizualizari
1081
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri