Adi Iacob

YouTube lansează o pagină dedicată videoclipurilor despre modă

Thumbnail

YouTube lansează o pagină dedicată conținutului video din industria modei — YouTube.com/Fashion — pe care vor fi disponibile videoclipuri de la creatorii de top, colaborări din industrie, live-uri de la prezentări de modă, video din culise sau vloguri de fashion.

Compania spune că numărul canalelor cu conținut video legat de modă de pe platforma sa a crescut de 6 ori în perioada 2014 - 2018, generând miliarde de vizualizări, scrie TechCrunch. Potrivit platformei Statista, conținutul video legat de industria modei a generat anul trecut peste 169 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Printre numele și mărcile menționate de YouTube ca exemple a ceea ce vei găsi pe noua pagină se numără:

Thumbnail

Un alt exemplu de platformă care a pariat pe industria modei este Instagram, care recent a intrat și pe piața comerțului electronic, permițând brandurilor să-și vândă produsele direct pe platforma de social media. De asemenea, anul trecut, Instagram a lansat o platformă rivală YouTube, dedicată conținutului video — IGTV.

YouTube a ajutat carierele unor vedete din industrie precum Bethany Mota, Michelle Phan sau Tati Westbrook, care au devenit populare pentru recenziile și tutorialele lor de make-up. Compania a dezvoltat chiar și o divizie de publicitate care vizează această categorie - care folosește realitatea augmentată pentru a permite spectatorilor să încerce virtual diferite produse de make-up.

Parallax

Vizualizari
250
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri