Redacția StartupCafe.ro

VIDEO Apple își cere scuze pentru reclama la noile tablete iPad Pro și iPad Air

ipad

Apple și-a cerut scuze pentru reclama video prin care și-a promovat noile tablete iPad Pro și iPad Air, după ce videoclipul a fost criticat pe rețelele sociale, inclusiv de actori și artiști.

După cea prezentat cele două noi serii de iPad Pro şi iPad Air, Apple a realizat şi o nouă reclamă prin care le promovează.

În reclama care încerca să arate câte lucruri ştiu să facă tabletele companiei şi câte tipuri de conţinut pot reda, mai multe obiecte, inclusiv mai multe instrumente muzicale, o tablă cu ecuaţii matematice şi un vechi aparat de jocuri, sunt distruse de o presă, potrivit News.ro. 

Artiştii au criticat inițiativa, văzând în ea „zdrobirea spiritului uman prin tehnologie şi inteligenţă artificială”, arată sursa citată. Și actorul Hugh Grant a caracterizat-o drept „distrugerea experienţei umane”.

Şeful companiei, Tim Cook, care a postat reclama pe X după lansarea noilor iPad-uri, a primit o mulţime de mesaje critice de la diverse personalităţi şi nu numai.

Ca urmare, Apple a emis o scuză oficială legată de noua reclamă, despre care afirmă că „a ratat ţinta”. Compania spune că, în fapt, creativitatea este foarte importantă pentru Apple, ale cărei produse ajută persoanele creative să se exprime.

Noile modele de iPad au fost lansate marți, 7 mai 2024. Prețul pentru noul iPad Pro pornește de la 1.000 de dolari, iar pentru iPad Air va începe de la 600 de dolari pentru modelul mai mic, în timp ce prețul iPad-ului de bază al mărcii scade de la 430 de dolari la 350 de dolari, potrivit HotNews.ro.

Parallax

Vizualizari
421
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri