Raluca Abrihan

6 startup-uri românești, într-un marketing bootcamp internațional la Madrid

Thumbnail

Acceleratorul de business pentru tineri antreprenori creativi, Creative Business Studio, s-a încheiat în București și Cluj cu o etapă de jurizare pentru participanți. În urma acestui proces, 6 startup-uri (câte 3 din fiecare oraș) au fost selectate pentru a participa la un bootcamp de marketing internațional, alături de participanți din celelalte orașe europene implicate, la Madrid.

REEA Design, Tzitzi-Poc, Raluca Baciu Design din București și Studio11, Senin și WallHallArt din Cluj-Napoca - vor participa la bootcamp de marketing din Madrid.

Creative Business Studio este un accelerator dedicat tinerilor de până în 30 de ani care vor să pornească un startup în industriile creative. O inițiativă internațională Impact Hub, la care au participat antreprenori din București, Cluj, Madrid, Lisabona, Siracuza și Vigo, Creative Business Studio s-a desfășurat în perioada octombrie-decembrie 2018 și a oferit acces la mentori, workshop-uri și training-uri. În România, programul s-a încheiat cu pitch-uri și cu lansarea unor campanii de crowdfunding pe Startarium pentru startup-urile care au trecut prin procesul de creștere și a unor materiale educaționale cu privire la antreprenoriatul în industrii creative.

Proiectul Creative Business Studio este finanțat sub Acțiunea Cheie 2 a programului Erasmus+ al Uniunii Europene: Parteneriate strategice în domeniile educației, formării și tineretului, acțiune ce își propune crearea de punți de legătură între parteneri din mai multe țări cu scopul de a crește cooperarea internațională prin dezvoltarea de produse educaționale de calitate și inovatoare.

 • REEA Design creează art printuri, respectiv tablouri care spun o poveste, fie desenate, fie folosind poze încărcate pe contul de Instagram.
 • Raluca Baciu Design este un brand contemporan, care combină arta cu funcționalitatea, pentru a oferi purtătorilor un mesaj legat de societatea actuală.
 • Aventurile Tzitzi-Poc este singurul teatru-serial pentru copii construit sub observație psihologică, prin care aceștia învață să identifice emoțiie și să le gestioneze.
 • WallHallArt realizează decorațiuni pentru perete și amenajarea acestuia (de la tablouri string art până la decorarea peretelui cu lemn de mesteacăn).
 • Studio11 oferă servicii complete de design interior și produs.
 • Senin realizează parfumuri prin ingrediente bio de la furnizori premium.

7 campanii de crowdfunding lansate pe Startarium

O parte dintre participanții la Creative Business Studio București și Cluj au lansat campanii de crowdfunding pentru produsele lor pe platforma Startarium.

 • Tzitzi-Poc lansează prima carte de colorat care folosește realitatea augmentată pentru dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor cu vârsta între 2 și 8 ani.
 • Mubic Table este o masă inovatoare care dintr-o singură mișcare se transformă după nevoile tale.
 • Reglass sunt primii ochelari realizați din plastic reciclat din România. Asamblați manual, aceștia sunt îmbinarea perfectă între sustenabilitate și modă.
 • Senin, o colectie de parfumuri gândite special pentru a-ți oferi relaxare, detașare, echilibru, optimism.
 • Nautic Knots by DR este o colecție specială de accesorii nautice și aeronautice pentru pasionați. Produsele sunt confecționate din materiale calitative și sunt realizate manual.
 • Albumul Gi’s este colecția ta de fotografii, care prinde energie prin elementele 3D existente pe fiecare pagină a acestuia. Întregul ‘’volum’’ este realizat manual din hârtie, carton, lipici și foarfece.
 • Environmental 22/ 04 este o colecție de modă realizată din materiale naturale. Tema centrală a acestei colecții este reprezentată de prezența excesivă a deșeurilor în natură.
Parallax

Vizualizari
249
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri