Raluca Abrihan

Un grup de IT-işti lansează o solutie prin care firmele îşi pot face un magazin online în cateva minute

Thumbnail

Un grup de ingineri cu experienţă în perfecţionarea soluţiilor de ecommerce anunţă lansarea unei platforme  IT prin care firmele îşi pot crea un magazin online în câteva minute. Soluţia este dedicată în special firmelor mici şi mijlocii.

SimpleShop – permite setarea unui magazine online, pe un site deja existent al magazinelor, în doar câteva minute şi în trei paşi simpli:

  • Deschiderea contului de comerciant pe SimpleShop si setarea unor preferinţe

  • Setarea produselor, a preturilor şi a modalităţilor de plata (card şi/sau ramburs la livrare)

  • Generarea unui cod şi instalarea lui în siteul magazinului

Soluţia este utilă în special pentru comercianţii mici şi medii, care au o prezenta buna în comerţul sau producţia fizica (offline) şi acum îşi doresc sa livreze online, mai ales având în vedere ca toţi comercianţii şi retailerii mari investesc acum masiv în digitalizare şi livrări online.

SimpleShop este o un produs standardizat, care facilitează cea mai buna experienta a clienţilor şi astfel ii ajută pe comercianţii medii şi mici sa ofere o experienţă similară cu marile companii.

Fiind un produs standardizat, toate actualizările şi optimizările efectuate pe fluxuri şi tehnologie se actualizează automat la toţi clienţii din portofoliu. Din acest punct de vedere, SimpleShop prezintă un avantaj major fata de implementarea unui magazine online pe siteul comerciantului, caz în care acest produs ar avea nevoie de mentenanţă lunară. În plus, SimpleShop este realizat de o echipa cu experienta internaţională de zeci de ani în ecommerce.

 

Parallax

Vizualizari
3686
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri