Redacția StartupCafe.ro

Ziua Națională: Simona Halep îi îndeamnă pe străini să le ureze românilor „La mulți ani!” de 1 Decembrie 2019

Thumbnail

Banca Transilvania a lansat vineri o campanie inedită: în clipuri de jumătate de minut fiecare, starul internațional Simona Halep îi îndeamnă pe străini să le ureze românilor pe care îi cunosc „La mulți ani!” de Ziua Națională a României, care este sărbătorită duminică, 1 Decembrie.

Datorită notorietății tenismenei românce, mesajul va ajunge în țările în care sunt mari comunități de români plecați la muncă în străinătate. Filmulețele încărcate pe YouTube au subtitrări în italiană, spaniolă și engleză. De asemenea, într-o variantă de filmuleț pentru România, Simona Halep îi invită pe românii din țară să-i sune pe cei din diaspora să le spună „La mulți ani!”, de 1 Decembrie.

Sloganul campaniei este „Suntem ceea ce facem”.

„Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți românii. Datorită ei mesajul nostru va ajunge în țări cu mari comunități de români. Vrem să se afle cât mai mult în lume că 1 Decembrie este Ziua Națională a României. Este pentru românii de peste tot şi o facem pentru România”, a anunțat Banca Transilvania.

Parallax

Vizualizari
755
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 888
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri