Adi Iacob

Samsung Galaxy S11 sau S20? Compania schimbă numele următorului model de smartphone

Thumbnail

În ciuda zvonurilor cu privire la următorul model de telefon din gama Galaxy S, presa internațională scrie că Samsung va numi noul smartphone Galaxy S20 — pentru a marca anul 2020. Noul model va fi lansat pe 11 februarie, la San Fracisco, odată cu un nou model de smartphone pliabil.

Potrivit The Korea Times, Galaxy S20 va fi disponibil în trei dimensiuni — 6,3 inci, 6,7 inci și 6,9 inci. De asemenea, există zvonuri că noul model Galaxy S va avea o cameră de 108 megapixeli. Pe lângă asta, câteva imagini cu dispozitivul Samsung sugerează că noul smartphine ar putea avea cinci camere - sau cinci senzori - pe spate.

Alături de cel mai recent model din seria Galaxy S, presa internațională scrie că Samsung va dezvălui și un nou smartphone pliabil, care devine aproape pătrat atunci când este pliat, acesta fiind al doilea model de telefon inteligent pliabil dezvoltat de compania coreeană.

Samsung a lansat modelul pliabil Galaxy Fold în Coreea, pe 6 septembrie. Mai târziu în aceeași lună, Galaxy Fold a ajuns și în magazinele din Franța, Marea Britanie și alte câteva țări. Modelul pliabil de la Samsung a ajuns și în depozitele vânzătorilor din România în luna decembrie.

Parallax

Vizualizari
1837
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri