Smile Media

[P] Programul Casa Verde 2023 – pe ultima sută de metri – piața împărțită de cei mai importanți instalatori validați AFM

insolar

Săptămâna trecută unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața sistemelor fotovoltaice rezidențiale din cadrul programului Casa Verde 2023, compania INOCOM BIZ SRL care deține marca inoSOLAR în România, a primit contractul semnat de către AFM.


Reamintim că după verificarea documentelor transmise privind constituirea garanției, în perioada următoare, AFM, conform art.14 alin. (10), va publica pe pagina proprie de internet Lista instalatorilor care au încheiat contracte de participare cu AFM şi care au prezentat garanţia conform prevederilor art. 15 din Ghidul de Finanțare.

În ediția din acest an a programului Casa Verde, inoSOLAR își propune să ajute aproximativ 2.000 de clienți persoane fizice care să obțină finanțare nerambursabilă prin Programul Casa Verde 2023 în vederea instalării de sisteme fotovoltaice.

În această perioadă inoSOLAR continua să preia solicitări noi, chiar și de la persoane fizice care și-au exprimat opțiunea anterior prin semnare precontract cu alti instalatori.

inoSOLAR s-a poziționat pe piață cu un preț deosebit de atractiv – sisteme fotovoltaice de 5,5 kWp la preț de 3 kWp cu doar 2.000 lei contribuția proprie obligatorie conform AFM - dar la o calitate premium a serviciilor integrate oferite: instalare, măsurare și emitere buletin PRAM gratuit, dosar prosumator gratuit alaături de monitorizare și garanție sistem fotovoltaic 5 ani.

Sistemul fotovoltaic inoSOLAR vine cu următoarele componente și beneficii:

 • Panouri fotovoltaice Longi sau Canadian Solar

 • Invertor Growatt sau Huawei

 • Cablaje solare

 • Tablou AC/DC

 • BMPT

 • Smart Meter

 • Sistem de prindere din aluminiu

 • Accesorii montaj

 • Dosar prosumator

 • Măsurare și emitere buletin PRAM

 • Monitorizare sistem 10 ani

 • Garanție sistem 5 ani

 • Garanție panouri fotovoltaice 25 ani

 • Garanție invertor 10 ani

“Toate acestea sunt incluse în oferta inoSOLAR propusă pentru Casa Verde 2023 alături de o disponibilitate pentru a căuta soluții la orice diverse și neprevăzute care ar putea apărea pe parcursul implementării.

Misiunea noastră este - energie curată pentru o viață - de aceea prin parteneriate solide lucram cu furnizori direcți din toată lumea pentru optimizarea costurilor atât la panourile fotovoltaice cât și la invertoare, astfel încât să avem prețuri cât mai accesibile pentru ca tot mai mulți beneficiari ai programului Casa Verde să se bucure de lumina soarelui pe viață. În plus, avem echipe proprii în toată țara urmând imediat să dispunem suplimentarea numărului de echipe existente corespondent cu baza de date finală de persoane fizice care vor alege INOCOM BIZ SRL instalator validat în cadrul platformei AFM.” David Bulugu, CEO inoSOLAR

Pe lângă sediul din București, compania dispune de 3 depozite de lucru în țară, consilieri tehnici, instalatori sisteme fotovoltaice, ingineri proiectanți electrici, electricieni autorizați ANRE și cele mai bune dotări tehnice gata să deservească numărul mare de solicitări și montaje ce vor fi programate imediat pentru perioada de implementare.

Parallax

Vizualizari
626
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.09

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 292
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri